Απόκριες στην Wonderland: Δυο παιδάκια κερδίζουν δωροεπιταγή για αποκριάτικη στολή από τα καταστήματα Μουστάκας

Το Τριώδιο βρίσκεται προ των πυλών, τα πιστιρίκια όλων των ηλικιών αδημονούν να φορέσουν την φανταχτερή αποκριάτικη στολή της επιλογής τους και να διασκεδάσουν με την ψυχή τους στα διάφορα αποκριάτικα πάρτι και καρναβάλια που λάβουν χώρα σε όλη την χώρα.

H καρδιά της φετινής Αποκριάς «χτυπά» στην Wonderland που μας προσ(κ)αλεί να δώσουμε δυναμικά το παρών μας μικροί και μεγάλοι και να διασκεδάσουμε σε ρυθμούς… καρναβαλικούς!

Η Wonderland έχει την απόλυτη πρόταση ψυχαγωγίας και στα μάσκε πάρτι!

Η Wonderland, το νέο οικογενειακό στέκι στον Πειραιά, υποδέχεται τις φετινές Απόκριες με ένα σούπερ πρόγραμμα εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων που δεν αφήσει κανένα παιδί παραπονεμένο. Εκεί μπορείτε να διοργανώσετε και το δικό σας  μοναδικό μασκέ πάρτι όπως ακριβώς εσείς το ονειρεύεστε, είτε για να γιορτάσετε τα γενέθλια του παιδιού σας είτε για να πραγματοποιήσετε εκεί την αποκριάτικη γιορτή του σχολείου σας. Παρέχει μια ολοκληρωμένη πρόταση εξόδου για την οικογένεια, έχει έντονο το φυσικό στοιχείο στη διακόσμηση και στόχο να εξυπηρετήσει τις ανάγκες διασκέδασης και χαλάρωσης της σημερινής οικογένειας.

Η Wonderland κάνει δώρο σε 2 παιδιά από μια δωροεπιταγή των 20 ευρώ για την αγορά αποκριάτικης στολής

Η Wonderland προσφέρει σε διαγωνισμό σε 2 τυχερούς αναγνώστες του Infokids.gr από μια δωροεπιταγή αξίας 20 ευρώ για να αγοράσουν την αποκριάτικη στολή της αρεσκείας τους από τα καταστήματα Μουστάκας. Ειδικότερα, θα κληρωθούν 2 δωροεπιταγές μια αγοράκι και μία για κοριτσάκι. ΠΡΟΣΟΧΗ! Δηλώστε στη φόρμα του διαγωνισμού αν έχετε αγόρι ή κορίτσι.

Wonderland

Ακτή Δηλαβέρη 5

Μικρολίμανο – Πειραιάς

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 14  Φεβρουαρίου στις 14:30 μ.μ.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

 • Η Wonderland προσφέρει σε διαγωνισμό σε 2 τυχερούς αναγνώστες του Infokids.gr από μια δωροεπιταγή αξίας 20 ευρώ για να αγοράσουν την αποκριάτικη στολή της αρεσκείας τους από τα καταστήματα Μουστάκας. Ειδικότερα, θα κληρωθούν 2 δωροεπιταγές μια αγοράκι και μία για κοριτσάκι.
 • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 14η Φεβρουαρίου θα διεξαχθεί από τo infokids.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
 • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
 • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
 • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
 • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
 • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
 • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.
 • Σας ενημερώνουμε ότι όσοι λαμβάνετε μέρος στον διαγωνισμό αυτόματα συμφωνείτε στην παραχώρηση των προσωπικών σας δεδομένων (Ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο) στην infokids.gr, σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ αριθμός 679/2016, με σκοπό να τα χρησιμοποιήσει για μελλοντικές αποστολές newsletter για ενημέρωση (αρθογραφία) καθώς και διαγωνισμούς. Η infokids.gr δεν θα δώσει ποτέ τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους εντός και εκτός ΕΕ (ακόμα και πελάτες της), η χρήση τους θα γίνεται πάντα και μόνο με διαχειριστή την infokids.gr. Σας δίνεται πάντα η δυνατότητα να διαγράψετε τα στοιχεία σας από την λίστα συνδρομητών και να μην ενοχληθείτε ξανά. Ανα πάσα στιγμή μπορείτε να λάβετε αντίγραφο των δεδομένων σας. Εαν δεχθείτε τα στοιχεία σας θα είναι προστατευμένα στην infokids.gr για τα επόμενα 5 έτη εκτός και αν αποφασίσετε την διαγραφή των στοιχείων σας!
 • Σε περίπτωση που είστε νικητής του διαγωνισμού συμφωνείτε να δοθούν τα προσωπικά σας δεδομένα (Ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο) στην εταιρεία που παραχωρεί το δώρο ώστε να γίνει η απαραίτητη επικοινωνία για την παραλαβή του δώρου.

O Διαγωνισμός έληξε. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχεροί νικητές είναι:

 1. Μαρία Ζαρόκωστα Κορίτσι

 2. Ανδρέας Ζιάκας Αγόρι

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.