Απολαύστε μια Διαδραστική Περιήγηση στο Ιερό των Δελφών στη Θόλο Εικονικής Πραγματικότητας του «Ελληνικού Κόσμου»!

Η νέα Διαδραστική Περιήγηση στο Ιερό των Δελφών στη Θόλος Εικονικής Πραγματικότητας του «Ελληνικού Κόσμου» αποτελεί μια ενδιαφέρουσα πρόταση για οικογενειακή έξοδο αλλά και μια σχολική εκδρομή που αξίζει να απολαύσουν οι μαθητές.

Επισκεφθείτε τη «ΘΟΛΟ» και ταξιδέψτε στο ξακουστό μαντείο της αρχαίας Ελλάδας, στο πανελλήνιο ιερό των Δελφών, στον ομφαλό της Γη

Η ιστορία των Δελφών χάνεται στην προϊστορία και στους μύθους των αρχαίων Ελλήνων. Με τη χρήση των νέων τεχνολογιών, οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν εικονικά στον ιερό χώρο των Δελφών, να γνωρίσουν και να θαυμάσουν από κοντά τα σημαντικότερα μνημεία και κτήριά του.

Μια συναρπαστική διαδραστική ξενάγηση, που πραγματοποιείται «ζωντανά» από τις Μουσειοπαιδαγωγούς του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» και αποτελεί μια, ακόμη, μοναδική εμπειρία για μικρούς και μεγάλους

Η ανασύνθεση του ιερού, όπως παρουσιάζεται στη «Θόλο», βασίζεται στη διεξοδική περιγραφή του Παυσανία, του 2ου αιώνα μ.Χ, σε συνδυασμό με τα ευρήματα των ανασκαφών.

Μια συναρπαστική διαδραστική ξενάγηση, που πραγματοποιείται «ζωντανά» από τις Μουσειοπαιδαγωγούς του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» και αποτελεί μια, ακόμη, μοναδική εμπειρία για μικρούς και μεγάλους.

Για τις ημέρες και ώρες προβολών επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: http://hellenic-cosmos.gr/.

Προκειμένου να πραγματοποιούνται οι εκάστοτε προγραμματισμένες προβολές στη «ΘΟΛΟ» Εικονικής Πραγματικότητας πρέπει να συμπληρώνεται ένας ελάχιστος αριθμός 10 (δέκα) ατόμων. Για το λόγο αυτό, πριν την επίσκεψή σας στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», σας προτρέπουμε προηγουμένως να καλείτε στο τηλέφωνο 212 254 0000 για την ενημέρωσή σας.

Θόλος Εικονικής Πραγματικότητας του «Ελληνικού Κόσμου»

Πειραιώς 254, Ταύρος

212 254 0000

Διαβάστε επίσης:

Κόντρα Αναγνωστόπουλου και οικ. Καρολάιν: Κατήγγειλαν παράβαση του όρου επικοινωνίας με τη μικρή Λυδία (video)

10 συμβουλές για να δημιουργήσετε μια δυνατή σχέση εμπιστοσύνης με το παιδί

Η ταινία της εβδομάδας για να δείτε με τα παιδιά: “Αστερίξ και Οβελίξ: Στο Δρόμο για την Κίνα”