Τα highlights του σεμιναρίου: “Social media και dark web: Πόσο κινδυνεύει το παιδί μου και πώς θα το προστατεύσω”

Τα highlights του σεμιναρίου: “Social media και dark web: Πόσο κινδυνεύει το παιδί μου και πώς θα το προστατεύσω”

Ένα ακόμα εξαιρετικά ενδιαφέρον σεμινάριο πραγματοποίησε το Infokids.gr, το Σάββατο 14 Ιανουαρίου, στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, με θέμα “Social media και dark web: Οι κίνδυνοι για το παιδί μου”.

Καλέσμενοι μας αυτή τη φορά ήταν ο κ. Βασίλειος Παπακώστας, Διευθυντής της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Αστυνομικός Διευθυντής. Η κ.
Βασιλική Μπούμπα, Ψυχολόγος MSc, Ακαδημαϊκός Υπότροφος Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ, ΠΜΣ «Στρατηγικές Αναπτυξιακής και Εφηβικής Υγείας». Η κ. Στέλλα Τσιτσούλα, εκπρόσωπος επικοινωνίας της Εθνικής Ομάδας Κυβερνοασφάλειας.

Σε μια κατάμεση αίθουσα, οι ειδικοί μίλησαν στους γονείς για το cyberbullying, τους διαδικτυακούς θηρευτές, τις οικονομικές απάτες, και τους κίνδυνοι που ελλοχεύουν από την εμμονή των παιδιών με το Snapchat και το TikTok, ενώ έδωσαν πολύτιμες συμβουλές στους γονείς.

Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε αποσπάσματα από τις σημαντικότερες στιγμές του σεμιναρίου:

Ευχαριστούμε την ESET για τη Χορηγία του Σεμιναρίου.

λιγα λογια για την ΕSET

Εδώ και 30 χρόνια, η ESET® αναπτύσσει κορυφαίο λογισμικό και υπηρεσίες ασφάλειας πληροφοριακών συστημάτων για την προστασία επιχειρήσεων, υποδομών ζωτικής σημασίας και καταναλωτών σε όλο τον κόσμο από ολοένα και πιο εξελιγμένες ψηφιακές απειλές. Οι λύσεις της ESET καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα, από την προστασία endpoint και κινητών συσκευών έως την ανίχνευση και απόκριση τελικών σημείων, καθώς και την κρυπτογράφηση και τον έλεγχο ταυτότητας πολλαπλών παραγόντων.

Οι υψηλής απόδοσης, εύχρηστες λύσεις της ESET προστατεύουν και παρακολουθούν διακριτικά 24 ώρες το 24ωρο, ενημερώνοντας τις άμυνές της σε πραγματικό χρόνο, ώστε οι χρήστες να είναι ασφαλείς και οι επιχειρήσεις να λειτουργούν απρόσκοπτα. Οι εξελισσόμενες απειλές απαιτούν μια εταιρεία ασφάλειας ΙΤ που επιτρέπει την ασφαλή χρήση της τεχνολογίας. Αυτό υποστηρίζεται από τα κέντρα R&D της ESET σε όλο τον κόσμο, που εργάζονται για την υποστήριξη του κοινού μας μέλλοντος. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της ΕSET Hellas ή ακολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα Facebook, Twitter και LinkedIn.

Διαβάστε ακόμα:

Το Infokids.gr στο πλευρό των γονιών: Τα δωρεάν σεμινάρια συνεχίζονται δυναμικά για 7η χρονιά