«Αρένα» με ξύλο η συναυλία του Snik: Μία ανήλικη ανάμεσα στους τραυματίες

«Αρένα» με ξύλο η συανυλία του Snik: Μία ανήλικη ανάμεσα στους τραυματίες

Ένας απίστευτος καυγάς ξέσπασε στο μαγαζί, όπου εμφανιζόταν ο τράπερ Snik στην Κατερίνη, με αποτέλεσμα έξι άτομα να καταλήξουν στο νοσοκομείο, ανάμεσά τους και μια ανήλικη.

Aπό τα 6 άτομα που πήγαν στο νοσοκομείο, τα 4 επέστρεψαν στο σπίτι τους μόλις τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ οι άλλοι 2 παρέμειναν για περαιτέρω εξετάσεις. Μάλιστα, ανάμεσά τους, βρισκόταν και μία ανήλικη κοπέλα.

Σύμφωνα με όσα ανέφεραν άτομα που βρίσκονταν στο μαγαζί και μοιράστηκαν στα social media, όλα ξεκίνησαν όταν ο Snik άνοιξε ένα μπουκάλι σαμπάνιας και έλουσε κατά λάθος μια παρέα που καθόταν κάτω από τη σκηνή. Έπειτα ένας από την παρέα αντέδρασε κάνοντας ακριβώς το ίδιο.

Ο καλλιτέχνης ισχυρίστηκε ότι η παρέα που βρισκόταν από κάτω, του πετούσε μπουκάλια, και δήλωσε πως ήταν λογικό να μην μείνει με σταυρωμένα χέρια και ζήτησε συγνώμη στον κόσμο που βρισκόταν στο club.

@siscos_ How it was started #fy #mpesfy #mpesfypgamw #μπεςφοργιουγαμω #snik #viral #trap ♬ πρωτότυπος ήχος – Εμμανουηλ Σισκος Γολ

«Ήταν λογικό να μη μείνουμε με σταυρωμένα χέρια», είπε ο τράπερ σε βίντεο που δημοσίευσε, προσθέτοντας ότι όσο ο ίδιος τραγουδούσε, μία παρέα τους προκάλεσε πετώντας μπουκάλια.

Η απάντηση του Snik

Ο Snik μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram, έδωσε την δική του απάντηση για τα επεισόδια που έγινε σε μαγαζί στην Κατερίνη στο οποίο τραγουδούσε.

Σύμφωνα με τον τράπερ μία παρέα που βρισκόταν στο μαγαζί, τους προκάλεσε καθώς τους πετούσαν μπουκάλια και όπως ανέφερε «ήταν λογικό να μη μείνουμε με σταυρωμένα χέρια».

Σχετικά άρθρα:

Αγαπητό MAD, τι περιμένεις όταν αποθεώνεις τα σκουπίδια;

Το βίντεο του Snik να καπνίζει στο Λούβρο vs των Ελλήνων αθλητών στο Μόναχο: Εσείς ποιο θα δείξετε στα παιδιά σας;