Aσέλγεια 4χρονου στο Αγρίνιο: Τι ζωγράφισε το παιδί και αποκαλύφθηκε ο εφιάλτης που έζησε στα χέρια του 28χρονου

Με τον δικό του ανατριχιαστικό τρόπο, το 4χρονο αγοράκι αποκάλυψε την φρίκη που ζούσε στα χέρια του 28χρονου Αγρινιώτη φερόμενου βιαστή του.

Ενα μαύρο σύννεφο και ένα ανδρικο μόριο οδήγησαν τον παιδοψυχολόγο να ξετυλίξει το κουβάρι της υπόθεσης

Συγκλονιστικές εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού - Σύλληψη 33χρονου τη νύχτα - Αναμένονται κι άλλες μες στη μέρα

Η εφημερίδα «Πελοπόννησος» αποκαλύπτει τι «αναπαρίσταναν» δύο ζωγραφιές του μικρού παιδιού που εντόπισε ο πατέρας του και τις έθεσε υπόψη παιδοψυχολόγου, ο οποίος και ξετύλιξε το κουβάρι της φρικιαστικής υπόθεσης.

Η πρώτη ζωγραφιά έμοιαζε με ένα μαύρο σύννεφο, που πρόδιδε την μαυρισμένη ψυχούλα του τετράχρονου.

Η δεύτερη αποτελεί τον απόλυτο ορισμό του σοκ. Το παιδάκι είχε ζωγραφίσει ένα ανδρικό μόριο και όταν ρωτήθηκε από τον παιδοψυχολόγο απάντησε ότι «ανήκε» στον 28χρονο Δημήτρη Κραβαρίτη.

Η συνέχεια της περιγραφής άφησε εμβρόντητους τον πατέρα και το γιατρό, καθώς ο 4χρονος αποκάλυψε τα μαρτύρια που υπέστη στα χέρια του φερόμενου βιαστή του αρκετές φορές.

Η μητέρα του 28χρονου εργαζόταν ως μπέιμπι σίτερ στο σπίτι των γονέων του 4χρονου. Ο 28χρονος την περίοδο που κατηγορείται ότι κακοποιούσε τον ανήλικο, υπηρετούσε την στρατιωτική του θητεία σε μονάδες της περιοχής (άνοιξη – καλοκαίρι του 2021), γι’ αυτό και επελήφθη της υπόθεσης η Εισαγγελία του Στρατοδικείου Ιωαννίνων.

Η μητέρα και ο γιος έδωσαν ανωμοτί κατάθεση στην Ασφάλεια Αγρινίου και κατά το σκέλος που αφορά τον 28χρονο, Δημήτρη Κραβαρίτη η δικογραφία απεστάλη στην Εισαγγελία του Στρατοδικείου Ιωαννίνων και ήδη έχει ασκηθεί δίωξη σε βάρος του σε βαθμό κακουργήματος για το αδίκημα της διενέργειας γεννετήσιων πράξεων με πρόσωπο που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη, κατ’ εξακολούθηση.

Εξετάζεται σοβαρά ο ρόλος της μητέρας του 28χρονου στο βιασμό του παιδιού

Σύντομα, ο γιος θα κληθεί ν’ απολογηθεί και η στρατιωτική δικαιοσύνη θ’ αποφασίσει για την ποινική μεταχείρισή του.

Ασφαλείς πληροφορίες της «Π» αναφέρουν ότι εξετάζεται σοβαρά και ο ρόλος της μητέρας του 28χρονου στο βιασμό, καθώς ενδέχεται όχι μόνο να κάλυπτε τις πράξεις του γιου της, αλλά με κάποιο τρόπο να «συμμετείχε» και η ίδια!

Γιατί δεν έχει συλληφθεί ο 28χρονος

Αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι ο 28χρονος που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος ενός 4χρονου αγοριού στο Αγρίνιο  κυκλοφορεί ελεύθερος. Η κακοποίηση του παιδιού φέρεται πως κράτησε από τον Μάρτιο έως το Μάιο του 2021.

Η καταγγελία του πατέρα έγινε τον Ιούλιο του 2021 και ανάλαβε την υπόθεση ο στρατιωτικός εισαγγελέας στο στρατοδικείο Ιωαννίνων. Τον Φεβρουάριο του 2022 ασκήθηκε δίωξη και την Τρίτη δημοσιοποιήθηκαν τα στοιχεία του.

Οι νομικοί λένε πως δεν είναι υποχρεωτικό από τη στιγμή που δίνονται στη δημοσιότητα τα στοιχεία κάποιου, ο οποίος κατηγορείται για τέτοιου είδους πράξεις. Οι δικαστικές αρχές έκριναν πως ο άντρας δεν είναι ύποπτος φυγής και από την πρώτη στιγμή ήταν συνεργάσιμος με τις Αρχές.

Όταν έγινε η καταγγελία, η υποδιεύθυνση Ασφαλείας είχε στείλει όλα τα στοιχεία στον εισαγγελέα Αγρινίου αλλά εξαιτίας του γεγονότος ότι ο 28χρονος τότε ήταν στρατιώτης, παρενέβη ο στρατιωτικός εισαγγελέας και ζήτησε τη δικογραφία. Τότε, κάλεσε τον 28χρονο σε ανωμοτί κατάθεση, δηλαδή ως ύποπτο, και αμέσως μετά του απαγγέλθηκε η κατηγορία για γενετήσια πράξη με ανήλικο κάτω των 10 ετών που συνιστά κακούργημα. Βάσει της κατηγορίας που του αποδόθηκε, ο στρατιωτικός εισαγγελέας ζήτησε τη δημοσίευση των στοιχείων του.

Διαβάστε επίσης:

Γλυφάδα: Η απίθανη στιγμή που αλεπού…. κόβει βόλτες στη μέση του δρόμου (video)

“Βόμβα” Κατερινόπουλου για βιασμό 12χρονης: «Δεν έπρεπε να μπει τώρα στη φυλακή η μητέρα»

Νέα Δημητριακά LION Triple Crunchy: Η τριπλή τραγανή απόλαυση που θα σε ενθουσιάσει!