Σοβαρό περιστατικό βίας με θύμα μαθητή εσπερινού σχολείου σημειώθηκε αργά το απόγευμα της Δευτέρας, στο κέντρο της Αθήνας.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του alfavita.gr, ο μαθητής φέρεται να δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από ομάδα ανήλικων μαθητών, την ώρα που αποχωρούσε από το σχολείο.
Ο τραυματισμός του χαρακτηρίζεται σοβαρός και ο ανήλικος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται.
Όπως αναφέρεται στις ίδιες πληροφορίες, πρόκειται για παιδί αιγυπτιακής καταγωγής, το οποίο είχε φτάσει στην Ελλάδα ως ασυνόδευτος ανήλικος πρόσφυγας.
Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες εκδηλώθηκε η επίθεση διερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές. Το περιστατικό επαναφέρει στο προσκήνιο την ανησυχία για την ασφάλεια των μαθητών και την ανάγκη πρόληψης της βίας μεταξύ ανηλίκων.
