Αυτό το βιβλίο θα συναρπάσει τα παιδιά όσο κανένα άλλο δεν κατάφερε μέχρι σήμερα

Φέτος στις γιορτές εκτός από παιχνίδια, επιλέξτε να χαρίσετε στο παιδί σας και ένα βιβλίο. Γιατί το βιβλίο παραμένει αξία σταθερή! Πέρα και πάνω από οποιοδήποτε παιχνίδι, οξύνει τον νου, διευρύνει τη σκέψη, ενεργοποιεί τα συναισθήματα, καλλιεργεί τη φαντασία και τη δημιουργικότητα. Μέσα από ευφάνταστες ιστορίες ντυμένες με πανέμορφες εικονογραφήσεις, ταξιδεύει, ανοίγει καινούργια παράθυρα και κόσμους. Χτίζει προσωπικότητες με κρίση και άποψη.

Πόσο μάλλον, όταν ένα βιβλίο “αγγίζει” τις αισθήσεις του παιδιού με τρόπους πρωτόγνωρους, όπως το μυθιστόρημα “Φύλακας Φαντασμάτων, Ημερολόγιο & Εγχειρίδιο” που θα συναρπάσει και θα χαρίσει μια μοναδική αναγνωστική εμπειρία σε κάθε παιδί άνω των 10 ετών.

Γνωρίστε το πρώτο παιδικό μυθιστόρημα …επαυξημένης πραγματικότητας!

Πριν βιαστείτε να το χαρακτηρίσετε ως ένα ακόμα παιδικό βιβλίο περιπέτειας σημειώστε ότι πρόκειται για ένα μοναδικό στο είδος του βιβλίο που προσφέρει μια διαδραστική εμπειρία μέσω της τεχνολογίας επαυξημένης πραγματικότητας. Με άλλα λόγια, σκανάροντας το παιδί κάθε σελίδα του βιβλίου με την εφαρμογή «Φαντασμαυτόματο» (Ghost-o-Matic) στο smartphone ή tablet “ξεδιπλώνεται” μπροστά του ο μυστηριώδης κόσμος των φαντασμάτων. Πρόκειται για ένα διαδραστικό βιβλίο που ψυχαγωγεί τον αναγνώστη και αποδεικνύει εμπράκτως πως η ανάγνωση συνδυάζεται επιτυχώς με το ψηφιακό παιχνίδι. Αξίζει να σημειωθεί ότι η εφαρμογή διαθέτει εντυπωσιακά εφέ Επαυξημένης Πραγματικότητας και μάλιστα μέσω αυτής το παιδί έχει τη δυνατότητα να γίνει ο ίδιος πρωταγωνιστής της ιστορίας και να καθορίσει την εξέλιξή της.

Η υπόθεση του βιβλίου όπως τη διαβάζουμε στο οπισθόφυλλο

Ο Αγαμέμνονας Γουάιτ -Φύλακας Φαντασμάτων της Λέσχης Φυλάκων Φαντασμάτων (ΛΕ.Φ.ΦΑ.) και παιδί-θαύμα με εμμονή στα σάντουιτς τόνου έχει εξαφανιστεί. Το μόνο που έχει απομείνει είναι το Ημερολόγιό του. Ως επικεφαλής Φύλακας Φαντασμάτων της Δυτικής Περιφέρειας, ο Άγης συγκέντρωνε τα πιο ισχυρά φαντάσματα που γνώρισαν ποτέ οι άνθρωποι… στο συγκεκριμένο βιβλίο. Ποια είναι η αποστολή σου; Να γίνεις μέλος της ΛΕ.Φ.ΦΑ., να διαβάσεις το Ημερολόγιο του Άγη, και να χρησιμοποιήσεις την εφαρμογή του Φαντασμαυτόματου για να ανατρέξεις στα βήματά του και να μας βοηθήσεις να τον βρούμε… Προσοχή, όμως! Τη στιγμή που θα ανοίξεις αυτό το βιβλίο, τα φαντάσματα που έχει παγιδεύσει μέσα ο Άγης θα απελευθερωθούν. Μπορείς να τα αιχμαλωτίσεις ξανά και να εξιχνιάσεις το μυστήριο της εξαφάνισής του… χωρίς να εξαφανιστείς κι εσύ;

Συγγραφέας: Japhet Asher

Εκδόσεις: Χάρτινη Πόλη

Σελίδες: 144

Για παιδιά 10+

6 λόγοι που το “Φύλακας Φαντασμάτων, Ημερολόγιο & Εγχειρίδιο” δεν πρέπει να λείπει από τη βιβλιοθήκη του παιδιού

  • Πρόκειται για ένα βιβλίο που θα εντυπωσιάσει τους λάτρεις των Χάρι Πότερ, Λέμονι Σνίκετ: μια σειρά από ατυχή γεγονότα και Τα Χρονικά του Σπάιντεργουικ.
  • Ο συγγραφέας Japhet Asher είναι δημιουργός ψηφιακού περιεχομένου για Nickelodeon, Disney, CBBC, CBeebies, MTV, HBO, FOX, CBS κ.ά. Έχει κερδίσει πολλά βραβεία, μεταξύ των οποίων: Emmy, Bafta κ.λπ., ενώ το έργο του έχει αναγνωριστεί διεθνώς.
  • Μια εντυπωσιακή περιπέτεια κατάλληλη για μεγαλύτερα παιδιά και εφήβους, αλλά διασκεδαστική για όλες τις ηλικίες!
  • Είναι το πρώτο μυθιστόρημα με Τεχνολογία Επαυξημένης Πραγματικότητας.
  • Σκανάροντας τις σελίδες του βιβλίου, αποκαλύπτονται κινούμενες εικόνες, κρυμμένα μηνύματα και μυστικές σελίδες, ενώ ξεκλειδώνονται και νέες οδηγίες, οι οποίες επιτρέπουν στον αναγνώστη να αιχμαλωτίσει τα φαντάσματα.
  • Η κλασική ιστορία των φαντασμάτων παίρνει νέα διάσταση: από το υπερφυσικό και τα βιβλία επιστημονικής φαντασίας στην τεχνολογία Επαυξημένης Πραγματικότητας.

Δείτε εδώ την πρωτόγνωρη εμπειρία που θα χαρίσει στο παιδί σας αυτό το βιβλίο: