«Η Μαίρη Πόπινς επιστρέφει» από σήμερα στους κινηματογράφους: Όσα πρέπει να ξέρετε πριν την δείτε!

Αν υπάρχει μία ταινία που θα δούμε οπωσδήποτε με τα παιδιά τις επόμενες ημέρες, αυτή δεν είναι άλλη από τη «Μαίρη Πόπινς», η οποία βγαίνει σήμερα στους κινηματογράφους, σε σκηνοθεσία Rob Marshall.

Η δεύτερη αυτή ταινία αποτελεί συνέχεια του αγαπημένου, κλασικού μιούζικαλ του 1964, με πρωταγωνίστρια την Τζούλι Άντριους, από την οποία έχουμε μόνο όμορφες αναμνήσεις!

Η ιστορία λαμβάνει χώρα στην Αγγλία της δεκαετίας του 1990, στην δύσκολη εποχή της Οικονομικής Ύφεσης του Λονδίνου. Η οικογένεια Μπανκς πασχίζει να ξεπεράσει μια σημαντική απώλεια και τα παιδιά αυτής καλούνται να αναλάβουν ευθύνες που τα αναγκάζουν να μεγαλώσουν πριν την ώρα τους. Την πιο κρίσιμη στιγμή εμφανίζεται η πάντα νέα και αινιγματική νταντά με τις μαγικές ιδιότητες και φέρνει ξανά πίσω το γέλιο, την ανεμελιά και την αγάπη για ζωή!

Στο sequel της -πιο διάσημης- ταινίας της Disney θα ακούσουμε τη Μαίρη Πόπινς να ερμηνεύει ένα νέο τραγούδι και να μεταφέρει τα παιδιά σε απίθανους, φανταστικούς κόσμους!

Και πέρα από την λαμπερή Emily Blunt που ερμηνεύει εκπληκτικά τη Μαίρη Πόπνις, θα απολαύσουμε ακόμα τους: Colin Firth, Angela Lansbury, Julie Walters και Meryl Streep!

Όσο για την ίδια την Julie Andrews, η οποία έγινε πρόσφατα 83 ετών, δυστυχώς δεν θα έχουμε τη χαρά να την απολαύσουμε, ούτε σε ένα μικρό ρολάκι, για έναν πολύ γλυκό λόγο, όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο σκηνοθέτης που την προσέγγισε: «Όταν της το πρότεινα αρνήθηκε αμέσως. Είπε ‘αυτό είναι το show της Emily’ και δεν θέλω να της το χαλάσω. Είναι όλο δικό της. Δεν θέλω να την επισκιάσω.» Η Andrews, λοιπόν, ήθελε να βρίσκεται εκτός πλάνου για να αφήσει τη νέα Μαίρη Πόπινς να τραβήξει όλα τα φώτα της προβολής. Έδωσε, ωστόσο, τις καλύτερες ευχές της για την επιτυχία της ταινίας, η οποία, όπως λένε οι πρώτες κριτικές… είναι δεδομένη!

Δείτε εδώ το trailer:

Δείτε στο Infokids.gr ένα αποκλειστικό clip της ταινίας