Αυτοκίνητα. Κυκλοφορούν ξανά ανάμεσα μας (24/5)

Η Disney επαναφέρει το αριστούργημα της Pixar στην μεγάλη οθόνη στις 24 Μαϊου στους κινηματογράφους από τη Feelgood.
Ο αξιαγάπητος Κεραυνός Μακουίν παρέα με τη γοητευτική Σάλλυ και τον παράδοξα σοφό Μπάρμπα επιστρέφουν στο σπίτι τους, τις κινηματογραφικές αίθουσες για να γεμίσουν και πάλι με το εκτόπισμα τους την μεγάλη οθόνη.
Στο πόστο του σκηνοθέτη συναντάμε τον βραβευμένο με Oscar John Lasseter (Toy Story, Toy Story 2, A Bug’s Life) και την μουσική γράφει ο επίσης βραβευμένος με Oscar Randy Newman.

Από την αστείρευτη φαντασία της Pixar και τους δημιουργούς των Finding Nemo, The Incredibles και Toy Story επανέρχεται η περιπετειώδης κωμωδία «πολλών οκτανίων» για το πως η ζωή έχει να κάνει με τη διαδρομή και όχι τη γραμμή τερματισμού. Το ικανότατο αλλά αρχάριο αυτοκίνητο αγώνων, Κεραυνός Μακουίν (με τη φωνή του Σάκη Ρουβά), ζει τη ζωή του τρέχοντας στη λωρίδα υψηλής κυκλοφορίας, μέχρι να συναντήσει μια παράκαμψη στο δρόμο του για το σημαντικότερο αγώνα της ζωής του. Αβοήθητος στο Μπουζί της Ωραίας Ελένης, μια ξεχασμένη μικρή πόλη στην Οδό 66, συναντά μια κομψή Porsche με το όνομα Σάλλυ (με τη φωνή της Βίκυς Καγιά), τον εξυπνάκια γερανό αυτοκινήτων Μπάρμπα, τον Δρ. Χάντσον (με τη φωνή του Παύλου Κοντογιαννίδη) και μια πληθώρα ιδιότροπων χαρακτήρων που τον βοηθούν να ανακαλύψει ότι υπάρχουν περισσότερα πράγματα στη ζωή εκτός από έπαθλα και δόξα.