Αυτός είναι ο Δήμος που χαρίζει παρκοκρέβατα στους νέους γονείς

Η υπογεννητικότητα είναι μια από τις πληγές της χώρας μας καθώς δυστυχώς οι γεννήσεις υπολείπονται κατά πολύ των θανάτων.

Ο Δήμος Νάουσας θέλοντας να παρακινήσει τα νέα ζευγάρια να προχωρήσουν στην απόκτηση ενός παιδιού προχώρησε σε μια συμβολική κίνηση υποστήριξη που αξίζει να βρει μιμητές και σε άλλους Δήμους της χώρας.

Δωρίζει παρκοκρέβατα στα ζευγάρια με νεογέννητα

Με την πρωτοβουλία “δώρο γέννας – baby box” δωρίζει στα ζευγάρια με νεογέννητα μωρά από ένα παρκοκρέβατο. Η δράση έχει αγκαλιαστεί θερμά από τους δημότες και μετά τα 15 πρώτα παρκοκρέβατα που μοιράστηκαν σε πρώτη φάση το καλοκαίρι, πριν λίγες μέρες δόθηκαν άλλα 13 σε γονείς που απέκτησαν πρόσφατα παιδί και πληρούν τα κριτήρια για το «δώρο γέννας – baby box».

Υπενθυμίζεται ότι ο Δήμος Νάουσας παραχώρησε τους προηγούμενους μήνες άλλα  15 κρεβατάκια βρεφών έπειτα από χορηγία ιδιώτη, ενώ η δράση “δώρο γέννας- baby box” θα συνεχιστεί, προκειμένου να στηριχθούν και άλλες οικογένειες που αποκτούν παιδί.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, στο τηλεφωνικό κέντρο του Δήμου Νάουσας 23323 50300.