Αρχική Infokids Αποδράσεις Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να περάσουν τα παιδιά τα απογεύματα του καλοκαιριού

Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να περάσουν τα παιδιά τα απογεύματα του καλοκαιριού

Πήγατε θάλασσα, επιστρέψατε από τη δουλειά ή ακόμα και από το αγαπημένο μας Summer Camp και αναρωτιέστε τι θα κάνετε το απόγευμα; Μα, φυσικά θα πάτε στην ΤΕΑΜ MAGMA!

Θα λύσετε συναρπαστικούς γρίφους και θα εξιχνιάσετε μυστήρια, θα κάνετε STEAM δράσεις με κατασκευές και πρωτότυπα πειράματα και θα παίξετε τα πιο ξεχωριστά επιτραπέζια παιχνίδια! Αν μαζευτείτε πολλοί, μάλιστα, θα χωριστείτε σε ομάδες είτε για να παίξετε με το MagmindⒸ, ένα πραγματικό τηλεπαιχνίδι –off cameras, είτε για να διεκδικήσετε τη νίκη της ομάδας σας ξεπερνώντας απίστευτες δοκιμασίες του μυαλού και του σώματος!

Στην ΤΕΑΜ MAGMA κερνούν τον καφέ και το χυμό του παιδιού σας, ενώ εσείς χαλαρώνετε στο δροσερό χώρο του κέντρου ή αφήνετε το παιδί σας εκεί να διασκεδάσει με τα υπόλοιπα παιδιά με την ευθύνη και καθοδήγηση των έμπειρων παιδαγωγών του Κέντρου. Η επιλογή δική σας!

Καλό Καλοκαίρι, λοιπόν, στην ΤΕΑΜ MAGMA!

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 210 9626022 ή επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: team-magma.gr 

Διεύθυνση

Ελ. Βενιζέλου 10 & Πύργου 7, Γλυφάδα

Τηλ.: 210 9626022


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.