Αρχική Εκδηλώσεις Μικροί αθλητές εν δράσει: Το CGS Kids Triathlon το Σάββατο 18 Μαΐου περιμένει όλα τα παιδιά από 6 εώς 13 ετών!

Μικροί αθλητές εν δράσει: Το CGS Kids Triathlon το Σάββατο 18 Μαΐου περιμένει όλα τα παιδιά από 6 εώς 13 ετών!

Ένας πραγματικά διασκεδαστικός αγώνας με πολύ σημαντικό σκοπό περιμένει τα παιδιά μας το Σάββατο 18 Μαΐου, στις εγκαταστάσεις των Εκπαιδευτηρίων Κωστέα – Γείτονα και το Infokids.gr θα είναι εκεί για να στηρίξει και να χειροκροτήσει τους μικρούς αθλητές!

Έτσι, το CGS, με την υποστήριξη της Deloitte, ανοίγει τις εγκαταστάσεις του και διοργανώνει τον μεγαλύτερο παιδικό αγώνα τριάθλου «CGS Kids Triathlon»!

Το CGS φιλοξενεί για τρίτη συνεχή χρονιά στις εγκαταστάσεις του, το CGS Kids Triathlon, τη μοναδική αθλητική γιορτή για το τρίαθλο που απευθύνεται αποκλειστικά σε παιδιά ηλικίας 6 έως 13 ετών.

Το CGS Kids Triathlon, με την υποστήριξη της Deloitte, αποτελεί τη φυσική συνέχεια του Kidscup by Nicola Spirig - CGS Kids Triathlon powered by CGS και στόχος του είναι να φέρει τα παιδιά σε επαφή με το μοναδικό κόσμο του τριάθλου και του αθλητισμού γενικότερα.

Το τρίαθλο αποτελεί ένα πολύ-αγώνισμα που συνδυάζει το τρέξιμο, την κολύμβηση και την ποδηλασία και μέσω αυτών την ατομική προσπάθεια με την ομαδική συνεργασία, προσφέροντας την απόλαυση του «ευ αγωνίζεσθε» σε όλες της τις διαστάσεις!

Φέτος η γιορτή του τριάθλου επιστρέφει μεγαλύτερη από ποτέ με δυνατότητα ατομικής και ομαδικής συμμετοχής για όλες τις ηλικιακές κατηγορίες και με κύριο χαρακτηριστικό τη συμμετοχή των παιδιών ηλικίας 6 έως 13 ετών, χωρίς την προϋπόθεση αγωνιστικής εμπειρίας.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα, οι συμμετέχοντες θα διαγωνιστούν στην κολύμβηση, την ποδηλασία και το τρέξιμο, ενώ θα υπάρχει η δυνατότητα και ομαδικής συμμετοχής για όσους επιθυμούν να λάβουν μέρος με τους φίλους τους (2 έως 3 συμμετέχοντες ) επιλέγοντας το αγαπημένο τους αγώνισμα για την ομάδα τους.

Για τη συμμετοχή των μικρών αθλητών προβλέπεται συμβολικό κόστος (5 ευρώ), ενώ όλα τα έσοδα της διοργάνωσης θα διατεθούν για τους σκοπούς της Ένωσης μη-κερδοσκοπικών σωματείων και ιδρυμάτων «Μαζί για το Παιδί».

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στον αγώνα: http://cgs.gr/kidstriathlon/.

CGS Kids Triathlon - Παιδικός Αγώνας Τριάθλου

Σάββατο 18 Μαϊου

CGS (Eκπαιδευτήρια Κωστέα – Γείτονα),

Παλλήνη Αττικής, 15351

www.cgs.gr, info@cgs.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.