Αρχική Εκδηλώσεις Choral Reflections: Μελωδική συνάντηση κορυφής παιδικών και νεανικών χορωδιών στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (30/9)

Choral Reflections: Μελωδική συνάντηση κορυφής παιδικών και νεανικών χορωδιών στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (30/9)

Παιδικές και νεανικές φωνές αντηχούν στη μεγάλη αίθουσα του Μεγάρου σε μια ξεχωριστή συνάντηση χορωδιών από την Αττική, τη Θεσσαλονίκη και την Κέρκυρα, σε ένα μελωδικό καλωσόρισμα για τη νέα καλλιτεχνική χρονιά.

Μια συναυλία με τραγούδια ελλήνων και ξένων συνθετών, με διασκευές επιτυχιών που άφησαν εποχή από τη ροκ-ποπ σκηνή και από και τον κινηματογράφο, με δημοφιλή αποσπάσματα έργων κλασικής αλλά και παραδοσιακής μουσικής από πολλές γωνιές της Γης!

Οι νεαροί χορωδοί προσκαλούν μικρούς και μεγάλους να παρακολουθήσουν μια βραδιά πολυφωνικής πανδαισίας: Choral Reflections στην Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου στις 8:30 το βράδυ.

Σε αυτή τη μουσική «σκυταλοδρομία» συμμετέχουν η Παιδική και Νεανική χορωδία ROSARTE σε διδασκαλία-διεύθυνση της Ρόζης Μαστροσάββα (πιάνο: Τζένη Σουλκούκη, καχόν: Ζωγραφένια Πεκλάρη, Περικλής Καλούμενος), η Παιδική χορωδία «Νέων Εκπαιδευτηρίων Γ. Μαλλιάρα» που διευθύνει ο Νίκος Μαλλιάρας (διδασκαλία χορωδίας, πιανιστική συνοδεία: Σάββας Ρακιντζάκης), η Χορωδία Ι. Ν. Αγίων Κυρίλλου & Μεθοδίου Θεσσαλονίκης που εμφανίζεται στο Μέγαρο υπό τη διδασκαλία και διεύθυνση της Μαρίας Έμμας Μελιγκοπούλου (πιάνο: Νίκος Ζαφρανάς), η Παιδική Χορωδία Κέρκυρας σε διδασκαλία-διεύθυνση της Χριστίνας Καλλιαρίδου (πιάνο: Έλλη Γλαρού) και το Νεανικό Φωνητικό Σύνολο VOCAL INVENTIONS που παρουσιάζει το πρόγραμμά του υπό τη διδασκαλία και διεύθυνση της Όλγας Αλεξοπούλου.

Συμμετέχοντες:

Παιδική και Νεανική Χορωδία Rosarte
Διδασκαλία-διεύθυνση: Ρόζη Μαστροσάββα

Παιδική Χορωδία «Νέων Εκπαιδευτηρίων Γ. Μαλλιάρα»
Διδασκαλία-διεύθυνση: Νίκος Μαλλιάρας

Παιδική και Νεανική Χορωδία Ι. Ν. Αγίων Κυρίλλου & Μεθοδίου Θεσσαλονίκης
Διδασκαλία-διεύθυνση: Μαρία Έμμα Μελιγκοπούλου

Παιδική Χορωδία Κέρκυρας
Διδασκαλία-διεύθυνση: Χριστίνα Καλλιαρίδου

Νεανικό Φωνητικό Σύνολο Vocal Inventions
Διδασκαλία-διεύθυνση: Όλγα Αλεξοπούλου

Πότε: Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου, ώρα 20:30
Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης

Tιμές εισιτηρίων
8 € (Ζώνη Γ) ● 13 € (Ζώνη Β) ● 19 € (Ζώνη Α) ● 25 € (Διακεκριμένη Ζώνη)
Ειδικές τιμές
6 € (φοιτητές, νέοι, άνεργοι, ΑΜΕΑ) ● 4,5 € (πολύτεκνοι, 65+)

Πληροφορίες για το κοινό
210 72.82.333

Το Infokids.gr είναι χορηγός επικοινωνίας της εκδήλωσης Choral Reflections στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη 1
210 72 82 333


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.