Αρχική InfoBaby 12-36 μηνών Δ. Κοζάνης: Θα κατασκευαστούν 17 νέες παιδικές χαρές για να παίζουν τα παιδιά με ασφάλεια

Δ. Κοζάνης: Θα κατασκευαστούν 17 νέες παιδικές χαρές για να παίζουν τα παιδιά με ασφάλεια

Υπογράφηκε η σύμβαση ύψους 298χιλ. ευρώ για την κατασκευή 17 νέων παιδικών χαρών στο Δήμο Κοζάνης, οι οποίες θα λάβουν και πιστοποίηση iso.

Παράλληλα τις επόμενες ημέρες θα υπογραφεί σύμβαση για την προμήθεια σύγχρονων και κατάλληλων οργάνων για την κάλυψη υφιστάμενων παιδικών χαρών, ώστε μέχρι το τέλος του έτους οι μισές παιδικές χαρές του Δήμου Κοζάνης να είναι κατάλληλες.

« Στο Δήμο Κοζάνης είχαν καταγραφεί 130 παιδικές χαρές εκ των οποίων ελάχιστες πληρούσαν τις προβλεπόμενες εκ του νόμου προδιαγραφές και ήταν επικίνδυνες. Λάβαμε την πολύ δύσκολη αλλά αναγκαία απόφαση να αφαιρεθούν τα όργανα από τις παιδικές χαρές. Η επιλογή για τις παιδικές χαρές που θα κατασκευαστούν και θα αναμορφωθούν μέσα στο 2017 γίνεται με πληθυσμιακά κριτήρια και την έκταση των οικισμών. Στόχος μας είναι σε κάθε οικισμό να υπάρχει τουλάχιστον μια παιδική χαρά και αντίστοιχα σε κάθε περιοχή της πόλης. Το επόμενο βήμα θα είναι να προχωρήσουμε στην κατασκευή και αναμόρφωση και των υπολοίπων παιδικών χαρών» δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Αριστοτέλης Πουτακίδης.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.