Αρχική Famous Parents Δείτε για πρώτη φορά τον 15χρονο γιο του Βαλάντη

Δείτε για πρώτη φορά τον 15χρονο γιο του Βαλάντη

Ο Βαλάντης σε μια από τις σπάνιες βραδινές εξόδους του προτίμησε τη συντροφιά του 15χρονου γιου του, Χάρη, καρπό του πρώτου του γάμου με την τραγουδίστρια Έλενα Γκρέκου.

Είχαμε πολύ καιρό να δούμε τον 15χρονο γιο του και η αλήθεια είναι ότι εντυπωσιαστήκαμε από το πόσο μεγάλωσε ο Χάρης.

Δείτε τον 15χρονο Χάρη:

Ο Βαλάντης είναι μπαμπάς τριών παιδιών

Ο τραγουδιστής εκτός από τον 15χρονο γιο είναι μπαμπάς της 7χρονης Ιωάννας και της 4χρονης Ειρήνης.

Όπως είχε εξομολογηθεί σε πρόσφατη συνέντευξή του τα τρια αδέρφια (σ. σ. που είναι από τρεις διαφορετικές μητέρες) έχουν καλές σχέσεις μεταξύ τους. «Προσπαθώ να φέρνω τα παιδιά μου όσο γίνεται πιο κοντά. Όχι συχνά, δε μπορείς να τα μαζέψει όλα μαζί, γιατί η μεσαία μου είναι στη Βέροια. Τα δύο που είναι εδώ βρίσκονται πιο συχνά, υπάρχει και χάσμα ηλικίας. Ο γιος μου με την 7χρονη κόρη μου μιλάει και στο τηλέφωνο. Είναι δύσκολος ο ρόλος να φέρεις σ’ επαφή τα 3 παιδιά και ο χρόνος να είναι ευδόκιμος μαζί τους. Πάντα εξαρτάται από τη μητέρα το να σε κρατήσει σε καλή επαφή με το παιδί. Νομίζω ότι και οι 3 γυναίκες κρατάνε μια πολύ ωραία ισορροπία μετά παιδιά, οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα».


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.