Αρχική Famous Parents Η προκλητική δήλωση του Βαλάντη: «Καταστρέφεις τη γυναίκα σου αν κάνεις 3 παιδιά με την ίδια»

Η προκλητική δήλωση του Βαλάντη: «Καταστρέφεις τη γυναίκα σου αν κάνεις 3 παιδιά με την ίδια»

Η χθεσινή αποστομωτική δήλωση του γνωστού τραγουδιστή, Βαλάντη, «Έχω 3 παιδιά με 3 διαφορετικές γυναίκες. Καταστρέφεις τη γυναίκα αν κάνεις 3 παιδιά με την ίδια» ήταν αρκετή για να ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων.

Ο τραγουδιστής που σημειωτέον είναι μπαμπάς τριών παιδιών από τρεις διαφορετικές γυναίκες υπεραμύνθηκε των επιλογών του και εξήγησε στη δημοσιογράφο Ρενέ Σαραντινού στο πλαίσιο συνέντευξης για το περιοδικό Λοιπόν τους λόγους που δεν έκανε παραπάνω παιδιά με την ίδια γυναίκα αλλά επέλεξε διαφορετικές συντρόφους για να κάνει παιδί.

Η επίμαχη ατάκα δόθηκε όταν ρωτήθηκε αν σκέφτεται το ενδεχόμενο να ξαναπαντρευτεί και να αποκτήσει ένα ακόμα παιδί και ο Βαλάντης δεν δίστασε να απαντήσεις τα εξής:  Νομίζω πως το αποκλείω, αλλά ποτέ μη λες ποτέ. Έχω κάνει στο παρελθόν έναν γάμο κι έχω 3 παιδιά, με 3 διαφορετικές γυναίκες. Καταστρέφεις τη γυναίκα αν κάνεις 3 παιδιά με μία γυναίκα. Τι να πρωτοκοιτάξει; Τον εαυτό της ή τα 3 παιδιά; Το λέω για χιούμορ αλλά στην ουσία αν το δεις σοβαρά… Μέχρι να φτάσει στην ηλικία των 9 ετών το παιδί, η γυναίκα δεν θα έχει προσωπική ζωή.»

Μάλλον ο Βαλάντης έχει πληγωθεί από τις πρώην γυναίκες του που του χάρισαν 3 υπέροχα παιδιά και μιλά αφοριστικά για όλες τις γυναίκες. Μήπως να ξανασκεφθεί τη φράση που είπε γιατί είναι προκλητικός;

Εμείς πάντως διαφωνούμε απόλυτα μαζί του. Εσείς;

Δείτε φωτογραφίες του τραγουδιστή με τις κόρες του:


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.