Δείτε βήμα-βήμα την απολύμανση ενός πολύ βρώμικου καναπέ με βιολογικό καθαρισμό! (video)

Δεν χρειάζεται καν να σας ρωτήσουμε σε τι κατάσταση είναι οι καναπέδες σας στο σπίτι, αν έχετε μικρά παιδιά. Φανταζόμαστε, κρίνοντας από τους δικούς μας: Λεκέδες από τροφές (κατά τόπους και από εμετούς), σημάδια από κηρομπογιές, τρίχες από το κατοικίδιο (όσοι έχουμε) και πολλή πολλή σκόνη, η οποία συσσωρεύεται με τον καιρό, όσο καλά κι αν καθαρίζουμε το σπίτι. Μεταξύ μας, δεν είστε λίγοι εσείς που σκέφτεστε να αλλάξατε άμεσα ταπετσαρία. Τι νόημα έχει, όμως; Σε λίγο καιρό, πάλι εξίσου χάλια θα έχουν γίνει.

Η λύση, βέβαια, δεν είναι να αφήσουμε τους καναπέδες μας σε αυτή την κατάσταση, αφενός γιατί είναι απαράδεκτο αισθητικά και αφετέρου γιατί με τον καιρό η ταπετσαρία τους θα μετατραπεί σε εστία μικροβίων και πηγή ακάρεων –μην αναρωτιέστε μετά γιατί υποφέρετε οικογενειακώς από άσθμα και αλλεργίες.

Η λύση είναι απλή, εντελώς ασφαλής και αρκετά οικονομική, ενώ εφαρμόζοντάς την μία με δύο φορές τον χρόνο (ανάλογα με το πόσο εύκολα λερώνονται οι καναπέδες σας) μπορείτε να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο για την υγεία της οικογένειάς σας. Ο λόγος για τον οικολογικό βιοκαθαρισμό που αναλαμβάνει η Clean Action, με την υπηρεσία της οποίας σε λίγη μόνο ώρα θα έχετε πεντακάθαρο καναπέ, με απολύτως οικολογικά καθαριστικά και με αρκετά οικονομικό κόστος.

Μάθετε τα πάντα στο παρακάτω βίντεο: