«Δεν δολοφόνησες μόνο τη Γαρυφαλλιά. Έριξες ξανά από τα βράχια την Ελένη Τοπαλούδη, δολοφόνησες ξανά την Καρολάιν”

«Δεν δολοφόνησες μόνο τη Γαρυφαλλιά. Έριξες ξανά από τα βράχια την Ελένη Τοπαλούδη, δολοφόνησες ξανά την Καρολάιν"

Φίλοι και συγγενείς στο Βέλο Κορινθίας είπαν το τελευταίο «αντίο» στην άτυχη Γαρυφαλλιά, με τις τραγικές φιγούρες να είναι οι γονείς της και τα τρία αδέλφια της. Τραγική ειρωνεία αποτελεί το γεγονός πως σήμερα η κοπέλα θα είχε την ονομαστική της εορτή.

Η νεαρή είδε το νήμα της ζωής της να κόβεται από τον 30χρονο σύντροφό της, όπως εκείνος ομολόγησε, όταν -σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση- την έσπρωξε στα βράχια με συνέπεια να χτυπήσει και να πέσει στη θάλασσα, όπου επήλθε ο πνιγμός της.

Το πανό στην εκκλησία

Την ώρα που έφτανε η σορός της κοπέλας στην εκκλησία, κάποιοι κρατούσαν ένα πανό που έγραφε «Όχι άλλη Γαρυφαλλιά – Όχι άλλοι νταήδες», καθώς ο καθ’ ομολογίαν δράστης ήταν επιθετικός, σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία.

Η φίλη της Γαρυφαλλιάς

Στην κηδεία εκτυλίχθηκε και ένα πολύ συγκινητικό σκηνικό. Όπως αναφέρθηκε στο δελτίο ειδήσεων του Alpha, η φίλη της Γαρυφαλλιάς, που ήταν και συνάδελφός της, απευθυνόμενη στον δολοφόνο, τόνισε:

«Δεν δολοφόνησες μόνο τη Γαρυφαλλιά, δολοφόνησες τη μητέρα, τον πατέρα και τα αδέρφια της. Τους έριξες όλους μαζί από τα βράχια. Έριξες ξανά από τα βράχια την Ελένη Τοπαλούδη, δολοφόνησες ξανά την Καρολάιν.

Κάθε φορά που γίνεται μια γυναικοκτονία, πεθαίνουν ξανά όλες οι δολοφονημένες γυναίκες από χέρια ανδρών». Αμέσως μετά από αυτά τα λόγια, που συγκλονίζουν, άπαντες χειροκρότησαν.

Διαβάστε επίσης

Συγκινεί η μαμά της 7χρονης Αναστασίας: “Πιστεύω σε ένα μονοπάτι που θα είμαστε πάλι μαζί”

Το δημόσιο σχολείο αλλάζει και θα είναι εντελώς διαφορετικό από τη νέα σχολική χρονιά – Όσα πρέπει να ξέρετε

“Αγορογονείς ξυπνήστε. Σταματήστε να μεγαλώνετε μελλοντικούς δολοφόνους ψυχικά και σωματικά για τις κόρες μας”