Διαγωνισμός παιδικής ζωγραφικής από τη Domino’s pizza για 11η χρονιά!

Ένας ακόμα μεγάλος διαγωνισμός λαμβάνει χώρα αυτές τις μέρες από τη Domino’s pizza, οι μικροί νικητές του οποίου πρόκειται να κερδίσουν πλούσια δώρα!

Ξεκινώντας από το 2006, η Domino’s έχει προσκαλέσει -και έχουν ανταποκριθεί- χιλιάδες παιδιά από σχολεία, νηπιαγωγεία, παιδικούς σταθμούς και κέντρα λογοθεραπείας στην προσπάθεια να μετατραπεί ένα λευκό κουτί πίτσας σε έναν καμβά ζωγραφικής, γεμάτο παιδική φαντασία.

Φέτος, η αγαπημένη μας pizza πήγε ένα βήμα παραπέρα και δημιουργώντας το site του διαγωνισμού, προσκαλεί ακόμα περισσότερα παιδιά ηλικίας 4 έως 12 ετών να συμμετέχουν στον διαγωνισμό. Οι κανόνες είναι οι ίδιοι, η τεχνοτροπία και τα μέσα είναι στην επιλογή των παιδιών και η παιδική φαντασία παραμένει ατελείωτη. Τι χρειάζονται; Μόνο μια κόλλα Α4 και μία κάμερα/κινητό, την αστείρευτη παιδική φαντασία και φυσικά τη βοήθεια κάποιου ενήλικα!

Οι πρώτοι νικητές που θα συγκεντρώσουν τις περισσότερες ψήφους στην ηλεκτρονική ψηφοφορία που θα ακολουθήσει μεταξύ του κοινού και των «ειδικών», θα βρουν κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο τους δώρα όπως ένα μαγευτικό ταξίδι στο εξωτερικό, tablet, ποδήλατο, συμμετοχή σε escape rooms και Pizza Parties από την Domino’s.

Παράλληλα όμως, κάθε ένα παιδικό έργο τέχνης αντιστοιχεί σε 1 ευρώ που θα δοθεί για την στήριξη του έργου του Ιδρύματος Θεοτόκος.

Η ανάδειξη των νικητών του διαγωνισμού θα γίνει στις 28 Δεκεμβρίου σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας που θα διεξαχθεί από 16/12- 23/12. Οι 50 πρώτες συμμετοχές που θα καταφέρουν να συγκεντρώσουν τις περισσότερες θετικές ψήφους, θα προχωρήσουν στην επόμενη φάση και θα κριθούν από διακεκριμένoυς ανθρώπους της τέχνης, ώστε να διεκδικήσουν τα υπέροχα δώρα μας. Όλοι έχουν δικαίωμα να ψηφίσουν ώστε να δώσουν τη δυνατότητα στο αγαπημένο τους έργο να διεκδικήσει την 1η θέση και να γίνει το θέμα για την χριστουγεννιάτικη κάρτα της Domino’s για το 2018.

Εάν έχετε ένα μικρό ταλέντο στην οικογένεια, βοηθήστε το να αναδειχθεί μέχρι την  Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017 κάνοντας κλικ εδώ.