Δολοφονία 17χρονου Φώτη: “Φυσικά θα σταθώ στον 14χρονο γιο μου… Ένα αγγελούδι είναι” δηλώνει συντετριμμένος ο πατέρας (video)

Στον ανακριτή Ανηλίκων απολογείται σήμερα ο 14χρονος από την Μάνδρα που ομολόγησε ότι  πυροβόλησε με καραμπίνα και σκότωσε κατά λάθος το 17χρονο αδερφό του.σε απόσταση περίπου ενός χιλιομέτρου από την στάνη που διατηρεί η οικογένεια στη Μάνδρα, ενώ είχαν πάει μαζί την Πέμπτη (03/11) για να μαζέψουν τα πρόβατα .

Η υπερασπιστική του γραμμή για την δολοφονία του 17χρονου αδερφού του

Ο 14χρονος καθ’ομολογίαν δράστης αναμένεται να ισχυριστεί σύμφωνα με τον συνήγορό του ότι «την καραμπίνα την είχε ο 17χρονος, καθώς εντόπισε το σημείο που την είχε κρυμμένη ο πατέρας τους, και την πήρε για να κυνηγήσουν ένα αγριογούρουνο, μαζί με τον 14χρονο αδελφό του.

Το θύμα παρέδωσε το κυνηγετικό όπλο στον 14χρονο και πήγε να τρομάξει το άγριο ζώο για να κινηθεί προς το μέρος τους, βγήκαν μαζί από το καρτέρι και στον αιφνιδιασμό του 14χρονου, η καραμπίνα εκπυρσοκρότησε με τραγική κατάληξη για τον 17χρονο».

“Φυσικά θα σταθώ στο παιδί μου… Ένα αγγελούδι είναι” δηλώνει συντετριμμένος ο πατέρας

Το ανήλικο παιδί είναι  αντιμέτωπο με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας με δόλο, ενώ στο πλάι του βρίσκεται συνεχώς  η οικογένεια του.

Στην  εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”  και στην Κατερίνα Σουλιώτη μίλησε αποκλειστικά ο πατέρας των παιδιών, φανερά συντετριμμένος. “Φυσικά και θα σταθώ στο παιδί μου. Ένα αγγελούδι είναι”, τόνισε χαρακτηριστικά.


Διαβάστε επίσης:

Στα Χανιά ξέρουν να προωθούν το μητρικό θηλασμό με υπέροχες δράσεις

«Θα έπρεπε να του ζητήσουμε συγγνώμη»: Δικηγόρος 55χρονου προπονητή/ μπαμπά που προφυλακίστηκε για τον βιασμό της 12χρονης

Ανατροπή! Εξελίξεις με την επιμέλεια της μικρής Λυδίας και την επικοινωνία με τους γονείς του Μπαμπη Αναγνωστόπουλου (video)