Δον Κουραμπιές VS Φον Μελομακάρονος: Η απόλυτη χριστουγεννιάτικη αναμέτρηση γλυκών έρχεται στο athensheart mall

Δον Κουραμπιές εναντίον Φον Μελομακάρονου! Ποιος λέτε να αναδειχθεί νικητής στην αναμέτρηση για το απόλυτο χριστουγεννιάτικο γλυκό;

Ο λόγος  δίνεται στα παιδιά που έχουν την ευκαιρία να συμβάλλουν στην προσπάθεια ανάδειξης του απόλυτου γλυκού των φετινών Χριστουγεννένων με αφετηρία το αγαπημένο athensheart mall.

Από τις 15 Δεκεμβρίου, οι λιλιπούτειοι φίλοι που θα επισκεφθούν το athensheart mall, θα συμμετάσχουν σαν αληθινοί survivors σε συναρπαστικούς αγώνες ταχύτητας, δύναμης και επιδεξιότητας με απώτερο στόχο να βρεθεί το νικητήριο χριστουγεννιάτικο γλυκό. Η μάχη που θα δοθεί ανάμεσα στα μελομακάρονα και τους κουραμπιέδες θα είναι απαιτητική, θαρραλέα και σίγουρα γευστική!

Μια πίστα τύπου Survivor γίνεται η αγωνιστική αρένα που τα παιδιά αφού χωριστούν σε λάτρεις των μελομακάρονων και λάτρεις των κουραμπιέδων θα διεκδικήσουν την επικράτηση της ομάδας. τους. Οι συμμετέχοντες θα τεστάρουν τις αντοχές και τις ικανότητές τους σε αγώνες ταχύτητας, δύναμης και επιδεξιότητας και θα συμβάλλουν τα μέγιστα την επίλυση του πιο χριστουγεννιάτικου διατροφικού διλήμματος.

Η ψυχαγωγία δεν σταματά εδώ, καθώς μετά τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις, οι μικροί μας φίλοι θα δείξουν το καλλιτεχνικό τους ταλέντο, φτιάχνοντας στολίδια δέντρου και θα ακονίσουν τη μνήμη τους παίζοντας διασκεδαστικά παιχνίδια μνήμης. Οι μικροί θεατρόφιλοι  θα απολαύσουν τις προγραμματισμένες κωμικές παραστάσεις και φυσικά όλα τα πιτσιρίκια θα συναντήσουν τον Άη Βασίλη και θα λάβουν μέρος σε κληρώσεις με δώρα από τα καταστήματα του athensheart mall .

Μάλιστα, ο αγαπημένος άγιος των εορτών, ο Άη Βασίλης, θα δώσει και τη δική του ψήφο στο δίλημμα “Δον Κουραμπιές VS Φον Μελομακάρονος” αν και ο μύθος λέει ότι ο καλοκάγαθος ερυθρόλευκος Άγιος Βασίλης αγαπά να τρώει τόσο τους κουραμπιέδες όσο και τα μελομακάρονα!

Οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του athensheart mall θα απογειώσουν τη διάθεση των παιδιών και θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον και την όρεξή τους για παιχνίδι.  Εμείς, έχουμε ήδη προγραμματίσει την επίσκεψη μας και τα παιδιά αδημονούν να μάθουν ποιο γλυκό θα επικρατήσει. Εσείς ακόμα το σκέφτεστε;

Ραντεβού στο athensheart mall για να ζήσoυμε τη μαγεία των φετινών Χριστουγέννων από 15 έως 31 Δεκεμβρίου

Ζήστε τη μαγεία των φετινών Χριστουγέννων, από 15 έως 31 Δεκεμβρίου στο athensheart mall!

Πότε: Από 15 έως και 31 Δεκεμβρίου
Καθημερινές: 18.00-21.00
Σαββατοκύριακα: 11.00-19.00

Είσοδος δωρεάν!

Πειραιώς 180, Ταύρος

Athensheart Mall
Πειραιώς 180, Κόμβος Χαμοστέρνας
210 3414105