Δύο νέες παιδικές εκπομπές έρχονται στην ΕΡΤ2 που θα ενθουσιάσουν τα πιτσιρίκια!

Καλά τα νέα για τους μικρούς μας φίλους καθώς το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ΕΡΤ2 εμπλουτίζεται με 2 νέες εκπομπές που απευθύνονται στους θεατές μικρότερων ηλικιών και θα μεταδίδονται σε καθημερινή βάση, αλλά και τα Σαββατοκύριακα.

Μεταξύ αυτών είναι η νέα ελληνική παιδική εκπομπή «Λάχανα και Χάχανα» που θα ξεκινήσει το Σάββατο 15 Οκτωβρίου και θα μεταδίδεται κάθε Σάββατο στις 9 το πρωί.

Μια πρωτότυπη εκπομπή που συστηνει τα παιδιά στον κόσμο των Μουσείων

Επίσης, η εκπομπή «Γέγονε – Μέσα στο μουσείο» που θα κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 15 Οκτωβρίου στις 09:45 και θα μεταδίδεται κάθε Σάββατο την ίδια ώρα. Πρόκειται για μια νέα ελληνική παιδική σειρά stop motion animation που απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 6 έως 9 ετών. Σκοπός της είναι να δημιουργήσει μια πρώτη επαφή των παιδιών με τα μουσεία, μέσα από μια ψυχαγωγική αφήγηση. Ταυτόχρονα, δημιουργεί το έδαφος για οικογενειακή ψυχαγωγία και συζήτηση ανάμεσα σε παιδιά και γονείς, αλλά και μέσα σε μουσεία και σχολεία.

Σε συνεργασία με τους υπεύθυνους των παιδικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων του κάθε μουσείου, έχουν επιλεγεί χαρακτηριστικά εκθέματα που αντιπροσωπεύουν το κάθε μουσείο. Τo «Γέγονε» φέρνει τα παιδιά κοντά στην πολιτιστική τους κληρονομιά, ξεκλειδώνει τη φαντασία τους, αλλά και τις πόρτες του κάθε μουσείου.

Διαβάστε επίσης:

Εικαστικός πήρε τα πινέλα και με δικά της έξοδα γέμισε με χρώμα και φαντασία την παιδιατρική κλινική δημόσιου νοσοκομείου!

Το Swatch X Dragon Ball Z και το ρολόι Shenron θα ξετρελάνουν κάθε μικρό λάτρη του θρυλικού anime

Αυτή είναι η αιτία θανάτου της 35χρονης μητέρας 3 παιδιών που κατέρρευσε μπροστά στο 2χρονο παιδί της

Όλα τα νεότερα για την υγεία του 4 μηνών βρέφους από την Κυπαρισσία