Αρχική InfoTeens Style Earth Wind and Music Festival 2011

Earth Wind and Music Festival 2011

Το Earth Wind & Music Festival είναι ένα μουσικό φεστιβάλ με οικολογικό χαρακτήρα, βασισμένο στην εθελοντική προσφορά. Απευθύνεται σε νεότερα δυναμικά κοινά τα οποία εντάσσουν σταδιακά την οικολογία στην προσωπική φιλοσοφία και στον τρόπο ζωής τους!

Σκοπός του φεστιβάλ είναι, μέσω της μουσικής & παράλληλων οικολογικών δράσεων, να ευαισθητοποιήσει τους νέους μέσω της συμμετοχής τους, στην προστασία του περιβάλλοντος. Στοχεύει στο να ωθήσει τον καθένα ξεχωριστά να αναλάβει προσωπική δράση για το περιβάλλον και να ενεργήσει με ατομική κοινωνική ευθύνη.

Όσοι βρεθούμε εκεί θα απολαύσουμε μια μοναδική μουσική βραδιά με τους Imam Baildi, the Burger Project, Liebe, Cayetano Live Band και το Φοίβο Δεληβοριά, για να γιορτάσουμε μαζί την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος.

Στόχος είναι το φεστιβάλ να αποτελέσει έναν ετήσιο θεσμό, να συνδέσει το όνομα & τις δράσεις του με την προστασία του περιβάλλοντος και την κοινωνική ευθύνη και να αποτελέσει ένα ξεχωριστό / διαφορετικό όχημα για περιβαλλοντική δράση σε μεγάλες ομάδες κοινού.

Πότε: Κυριακή 5 Ιουνίου από τις 6.μ.μ.
Πού: Ολυμπιακό Κέντρο στο Γουδή

Πηγή: Econews.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.