Αρχική InfoTeens Style Τέλεια χτενίσματα για τα πρωινά πριν το σχολείο

Τέλεια χτενίσματα για τα πρωινά πριν το σχολείο

Μια διαμάχη που έχει κάθε μαμά με την κόρη της – ειδικά τα πρωινά πριν το σχολείο – είναι το χτένισμα των μαλλιών. Πολλά κοριτσάκια θέλουν κοτσίδες, πλεξούδες και περίτεχνα χτενίσματα τα πρωινά πριν το σχολείο, την ώρα που οι μαμάδες προσπαθούν να προλάβουν να ετοιμάσουν τα πάντα μέσα σε πολύ λίγο χρόνο!

Τι μπορούν να κάνουν οι πολυάσχολες μαμάδες για να είναι οι κόρες τους ευχαριστημένες; Να δοκιμάσουν κάποιο από τα παρακάτω ιδιαίτερα και εύκολα χτενίσματα.

Ψηλός κότσος

Βρέξτε τα μαλλιά της κόρης σας και πιάστε τα σε μια ψηλή αλογοουρά. Τυλίξτε τα σε ένα μπομπάρι και στερεώστε τα με τσιμπιδάκια. Έτοιμες!

Εύκολα κοτσιδάκια

Πάρτε λαστιχάκια και κάνετε στην κόρη σας μικρά κοτσιδάκια που θα ενώσετε, έπειτα μεταξύ τους, όπως στις φωτογραφίες.

Πλεξίδα - αλογουρά

Και πάλι δέστε τα μαλλιά της μικρής σε μία ψηλή κοτσίδα. Χωρίστε την αλογοουρά σε δύο μέρη και πιάστε μικρά κομμάτια της κάθε πλευράς με ένα λαστιχάκι. Διασταυρώστε κάθε φορά το κομμάτι που πιάνετε με εκείνο της άλλης πλευράς και στερεώστε στο τέλος με ένα λαστιχάκι.

Πλεξούδα - στεφάνι

Φτιάξτε μια μεγάλη χωρίστρα και ξεκινήστε με βάση εκείνη να πλέκετε όλα τα μαλλιά της μικρής. Συνεχίστε μέχρι να φτάσετε στο άλλο άκρο. Ασφαλίστε με ένα λαστιχάκι και στερεώστε με τσιμπιδάκια.

Πλεχτά κοτσιδάκια

Τα κοτσιδάκια ήταν πάντα τα αγαπημένα των κοριτσιών. Τώρα, τυλίγονται με πλεξούδες και γίνονται ακόμα πιο εντυπωσιακά. Πιάστε δύο κλασικά κοτσίδια στο πλάι του κεφαλιού και πλέξτε γύρω τους μια τούφα μαλλιών που θα πάρετε... από το ίδιο το κοτσιδάκι.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.