Τέλεια χτενίσματα για τα πρωινά πριν το σχολείο

Μια διαμάχη που έχει κάθε μαμά με την κόρη της – ειδικά τα πρωινά πριν το σχολείο – είναι το χτένισμα των μαλλιών. Πολλά κοριτσάκια θέλουν κοτσίδες, πλεξούδες και περίτεχνα χτενίσματα τα πρωινά πριν το σχολείο, την ώρα που οι μαμάδες προσπαθούν να προλάβουν να ετοιμάσουν τα πάντα μέσα σε πολύ λίγο χρόνο!

Τι μπορούν να κάνουν οι πολυάσχολες μαμάδες για να είναι οι κόρες τους ευχαριστημένες; Να δοκιμάσουν κάποιο από τα παρακάτω ιδιαίτερα και εύκολα χτενίσματα.

Ψηλός κότσος

Βρέξτε τα μαλλιά της κόρης σας και πιάστε τα σε μια ψηλή αλογοουρά. Τυλίξτε τα σε ένα μπομπάρι και στερεώστε τα με τσιμπιδάκια. Έτοιμες!

Εύκολα κοτσιδάκια

Πάρτε λαστιχάκια και κάνετε στην κόρη σας μικρά κοτσιδάκια που θα ενώσετε, έπειτα μεταξύ τους, όπως στις φωτογραφίες.

Πλεξίδα – αλογουρά

Και πάλι δέστε τα μαλλιά της μικρής σε μία ψηλή κοτσίδα. Χωρίστε την αλογοουρά σε δύο μέρη και πιάστε μικρά κομμάτια της κάθε πλευράς με ένα λαστιχάκι. Διασταυρώστε κάθε φορά το κομμάτι που πιάνετε με εκείνο της άλλης πλευράς και στερεώστε στο τέλος με ένα λαστιχάκι.

Πλεξούδα – στεφάνι

Φτιάξτε μια μεγάλη χωρίστρα και ξεκινήστε με βάση εκείνη να πλέκετε όλα τα μαλλιά της μικρής. Συνεχίστε μέχρι να φτάσετε στο άλλο άκρο. Ασφαλίστε με ένα λαστιχάκι και στερεώστε με τσιμπιδάκια.

Πλεχτά κοτσιδάκια

Τα κοτσιδάκια ήταν πάντα τα αγαπημένα των κοριτσιών. Τώρα, τυλίγονται με πλεξούδες και γίνονται ακόμα πιο εντυπωσιακά. Πιάστε δύο κλασικά κοτσίδια στο πλάι του κεφαλιού και πλέξτε γύρω τους μια τούφα μαλλιών που θα πάρετε… από το ίδιο το κοτσιδάκι.