Εδώ βρήκαμε τα πιο cool ρούχα και παπούτσια για τη νέα σχολική χρονιά!

Όταν οι διακοπές τελειώνουν και η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή στο σχολείο ξεκινά, η σκέψη μικρών και μεγάλων επικεντρώνεται σε όλες τις απαραίτητες αγορές αναφορικά με τα καθημερινά αναλώσιμα που θα χρειαστεί το παιδί για να ανταπεξέλθει στο μαθητικό έργο του.

Η πρακτικότητα και η ποιότητα είναι σίγουρα τα βασικά χαρακτηριστικά που ελέγχουμε πριν από οποιαδήποτε αγορά για το παιδί μας. Αν θέλουμε, όμως, αυτό να ξεχωρίζει και να νιώθει καλά με το στιλ του, οι επιλογές μας φέτος αρχίζουν και τελειώνουν στην PUMA.

Τα ιδανικά παπούτσια, τα outfits που κερδίζουν τις εντυπώσεις, φόρμες, φούτερ και jackets που εξασφαλίζουν ποιότητα και άνεση, τόσο το πρωί στο σχολείο όσο και το απόγευμα, στις αθλητικές δραστηριότητες.

Αυτά και ακόμα περισσότερα βρήκαμε στα PUMA.

Ένα σωστό παπούτσι, το Outfit που θα κάνει το παιδί να ξεχωρίσει στις πρώτες – νέες του φιλίες στο σχολείο και θα το υποστηρίξει σε κάθε του δραστηριότητα.  Φόρμες, φούτερ, jackets και t-shirts σε γραμμές και μοτίβα που ακολουθούν την τελευταία λέξη της μόδας, με απαλές και ζεστές υφές και φοβερά αποχρώσεις θα εξασφαλίσουν άνεση και μοναδικό στυλ κάθε στιγμή της ημέρας του. Εμείς βρήκαμε τα Must-have items για τη φετινή χρονιά.. by PUMA που θα σε ανταμείψουν, θα σου γλιτώσουν χρόνο, σκέψη, χρήμα και… θα φορεθούν πολύ!

Και το καλύτερο; Μην αγοράσετε νέα τσάντα για το παιδί, γιατί η PUMA κάνει δώρο το πιο super backpack για τη νέα σχολική χρονιά, με αγορές άνω των 60 ευρώ από τα καταστήματά της σε Γλυφάδα και Θεσσαλονίκη.

Η νέα παιδική συλλογή της PUMA βρίσκεται διαθέσιμη στο δίκτυο αθλητικών και παιδικών καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα.