«Έφυγε» από τη ζωή η Ραφαέλα – “Συγχώρεσε με ψυχή μου..Ξεκουράσου στην αγκαλιά Του. θα σ’ αγαπώ πάντα» τα λόγια της μάνας

Δυστυχώς το πολυπόθητο θαύμα για το οποίο προσευχόμασταν όλοι για την 3χρονη Ραφαέλα που εδώ και τρία χρόνια πάλευε καθημερινά με τη ζωή της εξαιτίας ενός σοβαρότατου τροχαίου που της συνέβη το 2014 δεν συνέβη.

Πριν λίγη ώρα η μητέρα της, Αντιγόνη Γάτου, με μια συγκινητική της ανάρτηση στο Facebook μοιράστηκε με όλους όσους της παραστέκονταν στον αγώνα ζωής που έδινε για την υγεία του παιδιού της νυχθημερόν την τραγική είδηση της απώλειάς της : «Κύριε Ιησού Χριστέ ΑΝΑΠΑΥΣΟΝ τη δούλη σου Ραφαέλα…..Συγχώρεσε με ψυχή μου…… Ξεκουράσου στην αγκαλιά Του….. θα σ’ αγαπώ πάντα….». 

Μάλιστα, λίγες ώρες πριν η μικρή ταξιδέψει για τη γειτονιά των αγγέλων η μητέρα είχε προιδεάσει για το φευγιό της κορούλα της λέγοντας ότι “«Είναι τρομερό…είναι απίστευτο…. να κρέμεσαι απο ενα μόνιτορ, να δεις έστω κάτι καλό…. Και μέσα σου ξέρεις…… Ξέρεις ότι μετράς αντίστροφα, ότι είναι οι τελευταίες στιγμές σου μαζί της, με το σπλάχνο σου!!!…. Τι έχουν δει αυτοί οι τοίχοι????…. Τι έχουν ακούσει????… Πόσα κρυφά ουρλιαχτά, σφίγγεις τα δόντια και πνίγεσαι… Το βουητό από τα μηχανήματα, τα φωτάκια και οι συναγερμοί οι μόνοι σύντροφοι…Το βλέμμα λύπησης από τους γιατρούς και τους νοσηλευτές σου ξεσκίζει τα σωθικά ακόμη πιο πολύ… απλώνουν το χέρι τους και σε χαϊδεύουν…και καταλαβαίνεις ότι το χάδι του γιατρού έρχεται όταν πλησιαζει το τέλος….. Ναι…από ώρα σε ώρα, από λεπτό σε λεπτό….το νιώθω….μυριζει θάνατος…. Παλεψε….παλεψα….παλεψαμε…..σας ειμαι ευγνώμων, τωρα ας προσευχηθουμε να ξεκουραστεί…» 

Η κατάσταση της υγείας της μικρής είχε επιδεινωθεί χωρίς γυρισμό ήδη από χθες όπως γνωστοποίησε με σχετική ανάρτηση η μητέρα της που εκλιπαρούσε όλους μας να ανάψουμε ένα κεράκι και να κάνουμε μια προσευχή για την Ραφαέλα της που έδινε την πιο δύσκολη μάχη, αυτή με τον θάνατο.