Εικόνες σοκ: Πυροβόλησαν και κρέμασαν από γερανό τα πτώματα 3 παιδεραστών για παραδειγματισμό

Το γύρο του διαδικτύου κάνουν τις τελευταίες ώρες οι φωτογραφίες που απεικονίζουν τη δημόσια εκτέλεση τριών παιδεραστών στην Υεμένη καθώς όπως αποδείχθηκε βίασαν και σκότωσαν ένα 10χρονο αγόρι. Το δικαστήριο έκρινε ότι έπρεπε να τους επιβληθεί η εσχάτη των ποινών και μάλιστα σε δημόσια θέα για παραδειγματισμό.

Ο 19χρονος Abdul Jalil al-Ashhab, ο 27χρονος Mohammed Said al-‘Uqri και ο επίσης 19χρονος Ghaleb al-Rashdi αρχικά βασάνισαν το 10χρονο παιδί πριν τελικά το πνίξουν και μετά έκρυψαν το πτώμα του σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι, σύμφωνα με μέσα ενημέρωσης της Μέσης Ανατολής. Πραγματοποίησαν το φρικτό έγκλημα τον περασμένο Οκτώβριο, όταν απήγαγαν το 10χρονο αγόρι ενώ εκείνο κατευθυνόταν προς το σπίτι της γιαγιάς του, περνώντας του χειροπέδες, ενώ μετά του επιτέθηκαν κοντά σε ένα σχολείο. Το πτώμα του παιδιού βρέθηκε τέσσερις ημέρες αργότερα.

Γύρω από το σημείο εκτέλεσης σε πλατεία της πρωτεύουσας  Σανάα είχε συγκεντρωθεί πλήθος κόσμου, ενώ αστυνομικοί είχαν δημιουργήσει μία ανθρώπινη αλυσίδα, ώστε οι συγκεντρωμένοι να μην πλησιάσουν πάρα πολύ στο σημείο.  Αστυνομικοί ανάγκασαν τους μελλοθάνατους να ξαπλώσουν μπρούμυτα πάνω σ’ ένα στρώμα προτού τους εκτελέσουν με 5 σφαίρες στην καρδιά και στη συνέχεια κρέμασαν τα άψυχα κορμιά τους από έναν γερανό επί αρκετές ώρες.

Το νομικό σύστημα της Υεμένης επιτρέπει την εκτέλεση δι’ απαγχονισμού, αποκεφαλισμού και πυροβολισμών. Οι Αρχές έχουν αποφασίσει να τιμωρούν με πυροβολισμό και κρέμασμα τους παιδόφιλους ώστε αυτού του είδους η ακραία ποινή να λειτουργήσει ως αποτρεπτικός παράγοντας στους υποψήφιους βιαστές και παιδόφιλους, ο αριθμός των οποίον έχει αυξηθεί κατακόρυφα στη χώρα, λόγω της ανομίας που επικρατεί εν μέσω εμφυλίου πολέμου.

Oι σοκαριστικές φωτογραφίες: