Έκκληση: Η 15χρονη Ζωή έχει προβλήματα με την καρδιά και τους πνεύμονές της και χρειάζεται τη στήριξή μας

Έκκληση για την 15χρονη Ζωή απευθύνει το σωματείο Παιδική Χαρά – Child’s Happiness  σε μια προσπάθεια να χαρίσει χαμόγελο αυτές τις γιορτινές μέρες στην μικρή μαχήτρια.

Η 15χρονη θα περάσει τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά μακριά από το σπίτι , στο Children’s National Hospital, της Ουάσινγκτον περιμένοντας το θαύμα που  θα της χαρίσει την καθημερινότητα που της αξίζει, μιας υγειούς έφηβης που κάνει όνειρα για το μέλλον !

Τα προβλήματα υγείας της Ζωής

Η Ζωή εδώ και 15 ολόκληρα χρόνια (από τότε που γεννήθηκε ) αντιμετωπίζει σαν ηρωίδα πολύ σοβαρά προβλήματα με την καρδιά, τους πνεύμονες και γυναικολογικά ( λόγω συγγενών ανωμαλιών εκ γενετής ) . Το πρώτο χειρουργείο έγινε αμέσως μόλις γεννήθηκε, ενώ ακολούθησαν πολλά ακόμη χειρουργεία μέχρι την ηλικία των 2 ετών.

Η μικρή αυτή ηρωίδα γνώρισε από νωρίς μόνο το σκληρό πρόσωπο της ζωής και αυτό γιατί δεν είχε να παλέψει μόνο με την υγεία της αλλά και με το βάρος του bullying που δεχόταν από τους συμμαθητές της, που δεν μπορούσαν να αντιληφθούν γιατί η Ζωή είναι διαφορετική από αυτούς και δεν μπορεί να παίξει και να κάνει πράγματα όπως όλα τα υπόλοιπα παιδιά. Αποτέλεσμα του έντονου bullying που δεχόταν ήταν να αλλάξει 3 φορές σχολείο!!! Τον τελευταίο ένα μισή χρόνο τα προβλήματα δυστυχώς είναι πιο έντονα από ποτέ !!!
Πλέον όμως η Ζωή μπορεί να δει φως στο τούνελ …

Από τις 6 Οκτωβρίου βρίσκεται στην πρωτεύουσα των ΗΠΑ με σκοπό να γίνει καλά και να κερδίσει επιτέλους πίσω την χαμένη της εφηβεία ! Η Ζωή έχει κάνει ήδη 2 πολύ σοβαρά χειρουργεία. Ωστόσο χρειάζεται την βοήθεια μας για να κάνει το τρίτο και τελευταίο χειρουργείο της . Το κόστος που υπολείπεται για την επέμβαση είναι 20.000€ .

Πώς μπορούμε να βοηθήσουμε την 15χρονη Ζωή

Αυτές τις άγιες μέρες λοιπόν ας πάρουμε ένα δωράκι λιγότερο και ας κάνουμε αυτό το δώρο ζωής στην ίδια τη Ζωή!!! Ας μην την αφήσουμε τώρα στο τέλος !!! Καταθέτουμε το οποιοδήποτε ποσό , κάθε δωρεά βοηθάει !!! Κάντε κοινοποίηση παντού γιατί σας χρειαζόμαστε όλους !!!

GR9401407010701002002029468

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ : ΔΩΡΕΑ ΑΠΟ + ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ γιατί θα πρέπει να γράψουμε την απόδειξη δωρεάς .

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 698 752 1698

Το post της έκκλησης