Έκκληση: O 15χρονος Γιάννης πάσχει από μια σπάνια ασθένεια και πρέπει να χειρουργηθεί άμεσα στο κεφάλι

Έκκληση για βοήθεια απευθύνει η οικογένεια του 15χρονου Γιάννη από την Πάτρα που δίνει γενναίο αγώνα ζωής καθώς πάσχει από την σπάνια ασθένεια CAVERNOMA CEREBRAL και πρέπει να χειρουργηθεί άμεσα στο κεφάλι στο Βερολίνο.

Η μάχη για ζωή του 15χρονου Γιάννη

Στο Ιnfokids.gr είχαμε αναδείξει την ιστορία του παιδιού όταν τον Σεπτέμβριο του 2021, υπέστη εγκεφαλικό και έδωσε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή στην εντατική του Νοσοκομείου Ρίο Πατρών. Ο Γιάννης επέστρεψε ζωντανός αλλά παραμορφωμένος. Το πρόσωπό του, στη μια πλευρά, είναι σαν κερί που έχει λιώσει αναφέρει ο μπαμπάς του μιλώντας στο pelop.gr. Δεν περπατάει. Ισως να μην περπατήσει ποτέ ξανά στη ζωή του. Τις περισσότερες ώρες στο κρεβάτι και οι μικρές μετακινήσεις του με καροτσάκι. Δεν μιλάει κανονικά, αλλά καταλαβαίνει τα πάντα.

Όπως αναφέρει και ο οργανισμός Παιδική Χαρά που στέκεται στον αγώνα ζωής του παιδιού ” Ο Γιάννης είναι ένα πλάσμα που ταλαιπωρήθηκε πολύ μπαινοβγαίνοντας σε νοσοκομεία τα τελευταία 10 χρόνια… Είναι ένα νέο, όμορφο παιδί στην εφηβεία , που καθηλώθηκε σε ένα κρεβάτι … Εγκλωβίστηκε σε ένα σώμα που ενώ αντιλαμβάνεται τα πάντα , δυσκολεύεται να περπατήσει και να μιλήσει …

Ήταν μόλις 6 χρόνων αγοράκι όταν διεγνώστει με αιμαγγείωμα στο κεφαλάκι του. Μεσολάβησαν πολλά χειρουργεία χωρίς καμία βελτίωση … Ώσπου πέρυσι το καλοκαίρι ο Γιάννης έπαθε ένα εγκεφαλικό επεισόδιο στο οποίο έμεινε 53 ημέρες στην Εντατική Παίδων Πατρών…

Οι γιατροί δεν έδιναν καμία ελπίδα στους γονείς του … Ξαφνικά , σαν από θαύμα , βρέθηκε λύση στην Γερμανία, στο Βερολίνο, στο “CHARITE” , όπου ο Γιάννης τα κατάφερε μετά από μια πολύ δύσκολη επέμβαση και έμεινε στην ζωή…

Συγκινεί ο μπαμπάς του «Ο Γιάννης έχει δύναμη ψυχής και θέλει να ζήσει… Και μπορεί να καταφέρει να περπατήσει κιόλας»

Ο μπαμπάς του 16χρονου σε δηλώσεις του στο Pelop.gr μιλά για τον αγώνα ζωής του γιου του και απευθύνει έκκληση στην ανθρωπιά μας.  «Εχουμε περάσει, και περνάμε καθημερινά, έναν Γολγοθά. Δεν πάει το μυαλό σας… Αλλά για το παλικάρι μου, θα δώσω και τη ζωή μου… Δεν γίνεται να μείνει έτσι το πρόσωπό του. Ενα παλικαράκι 16 χρόνων να μην μπορεί να κοιταχτεί στον καθρέφτη… Και για το μάτι του, θα βρω εγώ άκρη αργότερα, θα τον πάω στη Ρωσία, εκεί που ειδικεύονται πολύ στις εγχειρήσεις στα μάτια. Τώρα προέχει να σώσουμε το πρόσωπό του… Ο θεός είναι μεγάλος. Δε χάνω την ελπίδα μου. Ο Γιάννης έχει δύναμη ψυχής και θέλει να ζήσει… Και μπορεί να καταφέρει να περπατήσει κιόλας. Μπορεί και σ’ αυτό να τους διαψεύσει…».

Πώς μπορούμε να βοηθήσουμε τον 16χρονο

Η οικογένεια ζητά την προσευχή μας και την έμπρακτη στήριξη όλων μας για να συγκεντρωθούν τα χρήματα που χρειάζονται και να κρατηθεί ο Γιάννης στη ζωή !!! Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τον Γιάννη για ακόμη μια φορά … Παρακαλούμε πολύ να κάνετε όλοι κοινοποίηση! Ας βοηθήσουμε ο καθένας μας όπως μπορεί να γίνει το παλικάρι μας επιτέλους καλά, να ζήσει όπως του αξίζει και να χαρεί όλα όσα έχει στερηθεί όλα αυτά τα χρόνια !!!

ALPHA BANK
IBAN : GR9401407010701002002029468
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ : ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ
Όταν κάνετε την κατάθεση θα γράψετε ως αιτιολογία τη λέξη ΔΩΡΕΑ ΑΠΟ + ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΑΣ γιατί χρειαζόμαστε τα στοιχεία των δωρητών για τις αποδείξεις που πρέπει να γράψουμε.

PayPal
https://www.paypal.com/paypalme/childshappiness

Για κατάθεση από εξωτερικό:
IBAN : GR9401407010701002002029468
BENEFICIAR : CHILD ́ S HAPPINESS
BIC : CRBAGRAA
BRAND’S NAME : 701
ADDRESS : Egnatias 2, 54626, Thessaloniki
REFERENCE : Donation by + your full name

Μετά την κατάθεση πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε με μήνυμα inbox είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος στο info@paidikihara.com για την απόδειξη της δωρεάς σας.

Όποιος επιθυμεί μπορεί να απευθυνθεί είτε στον πατέρα του 16χρονου, στο τηλέφωνο 6970 064313, είτε στην κ. Μανεσιώτη, φίλη της οικογένειας, στο τηλέφωνο 6907 463947.

Διαβάστε επίσης:

Αποκλειστικό: Οι οργισμένες απαντήσεις της Ρούλας κάτω από την ανάρτησή μας για τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Το Μουσείο Ζωολογίας υποδέχεται μικρούς και μεγάλους με 2 ευρώ είσοδο το σαββατοκύριακο (16-17/4)

Νέα στοιχεία για τον θάνατο της 3.5 ετών Μαλένας – Γιατί οι γονείς δεν ήθελαν η νεκροψία της Τζωρτζίνας να γίνει στην Αθήνα