Έκτακτη Είδηση: Το πόρισμα του ιατροδικαστή για τον θάνατο της 14χρονης Κατερίνας που πέθανε στο πάρτι γενεθλίων

Σε υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ αποδίδεται ο θάνατος της 14χρονης Κατερίνας, η οποία πέθανε το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, μετά από πάρτι γενεθλίων στο Εμπορείο της Σαντορίνης.

Αυτή ήταν η αιτία θανάτου της 14χρονης

Οπως διαπιστώθηκε μετά την ολοκλήρωση της ιατροδικαστικής εξέτασης από τον Προϊστάμενο της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πειραιά, κ. Μπογιόκα, η αιτία θανάτου του κοριτσιού ήταν «ισχαιμία του μυοκαρδίου η οποία προκλήθηκε από μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.» Επιπλέον διαπιστώθηκε οίδημα στους πνεύμονες, το οποίο αποδίδεται επίσης στην κατανάλωση αλκοόλ.

Η 14χρονη δεν είχε ιστορικό καρδιολογικών προβλημάτων και φαίνεται ότι η καρδιά της δεν άντεξε την μεγάλη ποσότητα οινοπνευματωδών ποτών.

Αναμένονται οι τοξικολογικές εξετάσεις

Αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων για να διαπιστωθεί αν το κορίτσι είχε κάνει χρήση άλλων ουσιών.

Η 14χρονη είχε πάει το βράδυ της περασμένης Δευτέρας σε σπίτι φίλης της, η οποία είχε γενέθλια. Εκεί διασκέδαζε με συμμαθητές της, όταν ξαφνικά ένιωσε αδιαθεσία. Οι γονείς της κοπέλας που είχε το σπίτι ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ, που μετέφερε με ασθενοφόρο την 14χρονη στο νοσοκομείο. Όταν έφτασε εκεί ήταν πια αργά, καθώς είχε χάσει ήδη τη ζωή του.