Η Ελένη Μενεγάκη πιο αποκαλυπτική από ποτέ: Πόσο δύσκολο ήταν να γνωρίσει στα παιδιά της τον Ματέο;

Άκρως αποκαλυπτική ήταν η Ελένη Μενεγάκη εχθές (Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου) στην εκπομπή της στην τηλεόραση του Alpha, «Ελένη».

Η γνωστή παρουσιάστρια στη διάρκεια συνέντευξή της με την ηθοποιό Βάσω Λασκαράκη αποκάλυψε πώς άλλαξαν οι ισορροπίες στην οικογένειά της μετά το διαζύγιό της και τη σχέση της με τον νυν σύντροφό της, Μάκη Παντζόπουλο, αλλά και για τις σκέψεις που μπορεί να κάνει ένα παιδί που μεγαλώνει χωρίς τον ένα του γονέα.

Η Ελένη Μενεγάκη το 2010, πήρε διαζύγιο από τον τότε σύζυγό της και πατέρα των τριών παιδιών της, Γιάννη Λάτσιο, και συγκατοίκησε με τον  νέο της σύντροφο. Λίγο αργότερα, μάλιστα, απέκτησαν μαζί ένα ακόμη παιδί, τη μικρή Μαρίνα.

Μέχρι τώρα η παρουσιάστρια δεν είχε μιλήσει για αυτές τις αλλαγές της ζωής της. Στην κουβέντα της, όμως, με την ηθοποιό Βάσω Λασκαράκη, η οποία χώρισε πρόσφατα από τον σύζυγό της και πατέρα του παιδιού της, Γιάννη Τσιμιτσέλη, αποκάλυψε πολλά.

Η Ελένη Μενεγάκη, λοιπόν, ανοίχτηκε και μίλησε για τα δικά της βιώματα και από τις δυο πλευρές: και ως παιδί που μεγάλωσε με τον έναν του γονέα (ο πατέρας της έφυγε από τη ζωή όταν ήταν πολύ μικρή) και ως διαζευγμένη μητέρα.

«Ό,τι και να σκέφτεται ένα παιδί μικρό δεν σκέφτεται το ίδιο όταν μεγαλώνει. Σας το λέω από προσωπική εμπειρία. Έτυχε, όπως και σε εμένα, που ο πατέρας μου δεν είναι εν ζωή. Το παιδί ως παιδί λειτουργεί έτσι. Δεν θέλει να χάσει τη μητέρα του.

Το παιδί όταν μεγαλώνει και αρχίζει να ζει τη δική του ζωή και αισθάνεται ότι ο γονιός του είναι μόνος νιώθει μεγάλη ευθύνη και ανασφάλεια. “Πού την αφήνω μόνη της; Εμένα μου επιτρέπεται να την αφήνω πίσω και να ζω τη ζωή μου”;», είπε συγκεκριμένα.

Συμπλήρωσε, μάλιστα, τα λεγόμενά της λέγοντας: «Υπάρχει τίποτα πιο υγιές από ένα παιδί να βλέπει το γονιό του καλά, με χαμόγελο, ήρεμο…;».

Πόσο εύκολο είναι να εισέρχεται ένας νέος άνθρωπος στη ζωή των παιδιών;

«Δεν είναι εύκολο να βάζεις ένα νέο άνθρωπο στη ζωή των παιδιών αλλά έχει να κάνει και με την ηλικία. Σε μια ηλικία της εφηβείας δεν είναι το ίδιο εύκολο να πρέπει να δοκιμάσουν τα όρια τους και να το διαχειριστούν. Όσο πιο μικρά τα παιδάκια και όσο πιο καλά το χειριστεί ο γονιός τόσο καλύτερα είναι», ολοκλήρωσε τη σκέψη της η παρουσιάστρια.

Σημειώνεται ότι παρούσα στην κουβέντα ήταν και γνωστή ψυχολόγος γνωστή ψυχολόγος η οποία ανέλυε το πώς μια γυναίκα πρέπει να διαχειριστεί ένα νέο άνθρωπο στη ζωή της όταν έχει παιδιά.