Αρχική Νέα Ένα κορίτσι δολοφονήθηκε στη Ν. Ζηλανδία - Η αντίδραση του κόσμου όμως ήταν πολύ διαφορετική

Ένα κορίτσι δολοφονήθηκε στη Ν. Ζηλανδία - Η αντίδραση του κόσμου όμως ήταν πολύ διαφορετική

Ο κόσμος μας έχει γίνει αλλοπρόσαλλος, προβληματικός και στη βάση του δυστυχισμένος. Στην άλλη άκρη του πλανήτη, στη Νέα Ζηλανδία, ένα ακόμα κορίτσι δολοφονήθηκε, όμως η αντίδραση του κόσμου αλλά και των αρχών ήταν διαφορετική σε αυτή την περίπτωση. Το γεγονός σχολίασε πολύ πετυχημένα με ανάρτησή της η ραδιοφωνική παραγωγός και νευρολόγος Λιάνα Γερασοπούλου, συγκεντρώνοντας εκατοντάδες likes και πολλές κοινοποιήσεις:

«H Grace Millane αφού πήρε το πτυχίο της θέλησε να ταξιδέψει και να γνωρίσει τον κόσμο. Στη Νέα Ζηλανδία δολοφονήθηκε από έναν νεαρό άντρα ο οποίος κρατείται. Άλλο ένα θύμα έμφυλης βίας σε έναν μακρύ, τρομακτικό, κατάμαυρο κατάλογο. Θέλω να δούμε μαζί τις αντιδράσεις της χώρας όπου έγινε το κακό.

»Η ίδια η πρωθυπουργός κρατώντας τα δάκρυά της έκανε τις εξής δηλώσεις: “There is this overwhelming sense of hurt and shame that this has happened in our country, a place that prides itself on our hospitality, on our manaakitanga. So on behalf of New Zealand, I want to apologise to Grace’s family – your daughter should have been safe here and she wasn’t, and I’m sorry for that.”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ INFOWOMAN.GR


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.