Τη Τετάρτη 21 Ιουνίου, το ΑΛΜΑ μάς προσκαλεί σε ένα φαντασμαγορικό Party στο Μπάτη του Παλαιού Φαλήρου στις 21:00! Οι VIParties θα είναι στα decks και τα λαχταριστά cocktails θα φτιάχνει το Rolatop Van!
Δίνουμε το παρών σε μια σπουδαία εκδήλωση
Σκοπός της εκδήλωσής, είναι να συγκεντρωθούν χρήματα για να φτιάξουμε Ένα Σπίτι για τα παιδιά μας με αυτισμό και νοητική αναπηρία. Ένα Σπίτι, και όχι ίδρυμα, όπου τα παιδιά μας θα μπορούν να ζουν με αξιοπρέπεια. Ένα σπίτι όπου θα μπορούν να αυτοεξυπηρετούνται, να μαγειρεύουν, να δημιουργούν, να κοινωνικοποιούνται αλλά και να διασκεδάζουν!
Στο ΑΛΜΑ, κάνουμε τα αδύνατα δυνατά από το 1996, για να είμαστε δίπλα στα παιδιά μας. Με εκπαιδευτικά-θεραπευτικά προγράμματα, με πολιτιστικές και αθλητικές δραστηριότητες και εκδρομές, προσπαθούμε να τα στηρίξουμε να φτάσουν το μέγιστο των δυνατοτήτων τους, να κοινωνικοποιηθούν, αλλά και να βιώνουν και αυτά τη χαρά της ζωής! Το όραμά μας: τα παιδιά μας να ενταχθούν ισότιμα σε μια κοινωνία ίσων ευκαιριών.
Μπορείτε να γίνετε και εσείς μέρος αυτής της προσπάθειας!
Ελάτε στο Party «Ένα Σπίτι για το ΑΛΜΑ» ή κάντε μία δωρεά και βοηθήστε τα παιδιά μας να έχουν το δικό τους ΣΠΙΤΙ. Βοηθήστε τους γονείς των παιδιών μας να είναι ήσυχοι, ότι ακόμη και όταν μεγαλώσουν τα παιδιά τους, και γίνουν ενήλικες, ακόμη και όταν περάσουν τα χρόνια και είναι ηλικιωμένοι, θα έχουν τη φροντίδα που χρειάζονται, θα έχουν ένα σπίτι. Το ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ.

Κάντε τώρα μία ηλεκτρονική δωρεά https://alma-amea.gr/kane-dorea/ και βοηθήστε μας να φτιάξουμε Ένα Σπίτι για τα Παιδιά μας!
Με δωρεά άνω των 5€ σας κερνάμε ποτό στο Party μας! (Μη ξεχάσετε μόνο να φέρετε το αποδεικτικό e-mail της δωρεάς σας!)
Είσοδος ελεύθερη! Σας περιμένουμε!
E-Mail επικοινωνίας: [email protected]
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2109828150
Διαβάστε επίσης:
Τηλεόραση εξερράγη ξαφνικά μπροστά σε παιδιά που έπαιζαν βιντεοπαιχνίδια
Να τους ζήσει! Πασίγνωστος Έλληνας ποδοφαιριστής έγινε μπαμπάς για δεύτερη φορά

