Τα παιδιά συμμετέχουν δωρεάν στα εργαστήρια Αρχιτεκτονικού Χώρου και απολαμβάνουν μια μοναδική εκπαιδευτική εμπειρία (26-27/6)

Το Τμήμα Εσωτερικής Αρχιτεκτονικής του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής και το ΠΜΣ του Τμήματος με τίτλο “Αειφορικός Σχεδιασμός Αρχιτεκτονικού Χώρου” σας προσκαλούν στη Διημερίδα Παράλληλων Δράσεων με θέμα τον “Αειφορικό Σχεδιασμό του Χώρου”, στις 26 & 27 Ιουνίου 2023 στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων.

Οι δράσεις μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν και παιδικά εργαστήρια για παιδιά του Δημοτικού ηλικίας 6-8 ετών και 9-12 ετών. Τα εργαστήρια θα πραγματοποιηθούν από μικτές ομάδες διδασκόντων αποτελούμενες από Αρχιτέκτονες, Αρχιτέκτονες Εσωτερικού Χώρου και Εικαστικούς, συνεργάτες και Καθηγητές του Τμήματος Εσωτερικής Αρχιτεκτονικής του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.

Τα εργαστήρια οργανώνονται σε δυο αυτοτελείς κύκλους Δευτέρα 26 και Τρίτη 27 Ιουνίου αντίστοιχα. Οι δυο κύκλοι εργαστηρίων αφορούν και στις δυο ηλικιακές ομάδες παιδιών.

Κάθε εργαστήριο έχει διάρκεια μιάμισης ώρας:

• Δευτέρα 26 Ιουνίου  “Τα παιδιά σχεδιάζουν τον δημόσιο χώρο και τη γειτονιά”
• Τρίτη 27 Ιουνίου “Που θα βρούμε ενέργεια και πως θα την χρησιμοποιήσουμε”

Η συμμετοχή είναι ελεύθερη, απαραίτητη όμως είναι η συμπλήρωση της φόρμας συμμετοχής παρακάτω. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας 

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή ΕΔΩ 

Επιμέλεια Εργαστηρίου: Δρ Ευγενία Τουση, Δρ Νικόλαος Κουρνιάτης, Δρ Μάρω Σίνου

Διδασκαλία και Εκπαιδευτικό Υλικό: Δρ Ευγενία Τουση, Δρ Νικόλαος Κουρνιάτης, Κατερίνα Τιμοθέου, Καθολική Μπαλούρδου, Νεφέλη Κατσαρού, Έννιος Γιώγος, Κατερίνα Βουτσαδάκη, Λυγερή Ταμπακοπούλου

Διαβάστε επίσης:

Δώρα Τσαμπάζη: Συγκινεί η ανάρτησή της για τη Γιορτή του Πατέρα – «Στους μπαμπάδες που λείπουν και θα λείπουν για πάντα»

Πάτρα: Θρήνος για την 39χρονη μητέρα – Κατέρρευσε αιφνίδια και η 4χρονη κόρη της ήταν για ώρες δίπλα της

«Ένα Σπίτι για το ΑΛΜΑ»: Η Πέννυ Μπαλτατζή και οι Prestige τραγουδούν για καλό σκοπό – Αξίζει να δώσουμε όλοι το παρών (21/6)