Αρχική Infokids Υγεία ΕΟΦ: Απαγορεύεται να πωλούνται στην αγορά γνωστά υγρά αντιβακτηριδιακά μαντηλάκια

ΕΟΦ: Απαγορεύεται να πωλούνται στην αγορά γνωστά υγρά αντιβακτηριδιακά μαντηλάκια

Την απαγόρευση διακίνησης και διάθεσης του προϊόντος υγρά αντιβακτηριδιακά μαντηλάκια “Eco Bath Towelettes”, διότι διακινήθηκε κατά παράβαση των διατάξεων και κανόνων καλής διάθεσης ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων.

Συγκεκριμένα, διακινήθηκε χωρίς την προβλεπόμενη αναγραφή πληροφοριών επισήμανσης ιατροτεχνολογικού προϊόντος (σήμανση CE και στοιχεία εξουσιοδοτημένου αντιπροσώπου στην Ε.Ε), κατά παράβαση του άρθρου 17, παρ. 2 και του σημ.  13.3α του παραρτήματος Ι της υπ’ αρ. ΔΥ8δ/Γ.Π.οικ.130648 ΚΥΑ (ΦΕΚ 2198 Β΄/2-10-2009).

Η παρούσα απόφαση εκδίδεται στο πλαίσιο της προστασίας της δημόσιας υγείας.

Η εταιρεία SANIMED ΜΑΡΙΝΑ ΓΕΩΡΓΑΚΗ & ΣΙΑ Ε.Ε. οφείλει να υλοποιήσει την απόφαση, ενημερώνοντας τους αποδέκτες των προϊόντων.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.