Έπεσαν σοβάδες στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Ηλιούπολης

Από θαύμα δεν συνέβη τραυματισμός μαθητών ή δασκάλων στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Ηλιούπολης καθώς όπως διαπιστώθηκε η έντονη βροχόπτωση των τελευταίων ημερών είχε ως συνέπεια να πέσουν σοβάδες από το ταβάνι στο γραφείο των δασκάλων.

Πώς συνέβη το περιστατικό

Το περιστατικό που έλαβε χώρα χθες, Κυριακή 15 Δεκεμβρίου, έκανε γνωστό ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μέσα από τη σελίδα του στο Facebook.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Σήμερα, κατά τη διάρκεια των προετοιμασιών για τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή μας, ήρθαμε αντιμέτωποι με το θέαμα των φωτογραφιών. Οι σοβάδες από το ταβάνι στο γραφείο των δασκάλων είχαν καταρρεύσει από τη βροχόπτωση των προηγούμενων ημερών.

Ευτυχώς που στο γραφείο εκείνη την στιγμή δεν ήταν κάποιος από τους εκπαιδευτικούς ή από τα παιδιά μας. Δεν θέλουμε καν να σκεφτούμε τι θα είχε συμβεί αν ήταν σε ώρα λειτουργίας του σχολείου μας.

Για το θέμα αυτό ενημερώθηκαν ήδη οι αρμόδιοι φορείς. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την άμεση ανταπόκρισή τους, τον Αντιδήμαρχο κ. Κώστα Σεφτελή και την Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής κα Μαρία Αγγελή. Αναμένουμε τις κατάλληλες ενέργειες για την επίλυση του προβλήματος».