Με ένα δικό σου γράμμα στον Άγιο Βασίλη η Lapin House στηρίζει το έργο της HOPEgenesis

To μαγικό γραμματοκιβώτιο της Lapin House είναι και φέτος εδώ! Μία ευχή στον Άγιο Βασίλη αρκεί, για να γεννηθεί η αγάπη ακόμα και στις πιο απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας.

Η Lapin House με την πρωτοβουλία “Letters to Santa” στηρίζει το έργο της HOPEgenesis

Αυτό ακριβώς κάνει πράξη και φέτος τα Χριστούγεννα η Lapin House με την πρωτοβουλία “Letters to Santa”, προσκαλώντας μικρούς και μεγάλους να γράψουν τη δική τους ευχή, ώστε να στηρίξουν το έργο της HOPEgenesis, που στόχο έχει τη μείωση της υπογεννητικότητας στην Ελλάδα. Αποστολή της είναι να παρέχει ολοκληρωμένη ιατρική περίθαλψη και φροντίδα σε γυναίκες που επιθυμούν να γίνουν μητέρες και ζουν σε απομακρυσμένες περιοχές ή απομονωμένα νησιά στην Ελλάδα.

Χωρίς καμία υποχρέωση αγοράς

Έως και τις 31 Δεκεμβρίου 2019, όλοι οι επισκέπτες της Lapin House, μπορούν να μετάσχουν στην ενέργεια “Letters to Santa”, γράφοντας την ευχή τους σε ένα από τα επιλεγμένα καταστήματα του δικτύου σε όλη την Ελλάδα ή ηλεκτρονικά στο www.lapinkids.com. Η εταιρία, για κάθε ευχή, θα προσφέρει 1€ για την ενίσχυση του αξιόλογου έργου που υλοποιεί τα τελευταία χρόνια η HOPEgenesis, δίνοντας δύναμη, ελπίδα και αισιοδοξία στις σε όλες αυτές τις γυναίκες που θέλουν να γίνουν μητέρες και χρειάζονται την υποστήριξή μας.

Όσο περισσότερες οι ευχές, τόσο περισσότερα τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν!
Let Love Be Born!