Εριέττα Κούρκουλου: “Οι 14 ημέρες αναμονής για τη β-χοριακή περνούν αργά και βασανιστικά…”

Συγκινεί η ανάρτηση στην οποία προχώρησε η Εριέττα Κούρκουλου πριν από μερικές ώρες, καθώς αποκαλύπτει τη μεγάλη αγωνία της προσμονής των αποτελεσμάτων της β-χοριακής, προκειμένου να λάβει τα ευχάριστα νέα του ερχομού του μωρού της!

Η 28χρονη η ιδρύτρια και Πρόεδρος της Save a Greek Stray έχει εδώ και καιρό αποκαλύψει, ότι προσπαθεί να αποκτήσει ένα παιδάκι με τον σύζυγό της, Βύρων Βασιλειάδη, μέσω της εξωσωματικής γονιμοποίησης. Δεν διστάζει να αναφερθεί δημόσια στα άγχη και τους προβληματισμούς της, ενώ στέλνει την στήριξη και την αγάπη της σε όλες τις γυναίκες που δίνουν αυτόν τον δύσκολο αγώνα.

“Δύο εβδομάδες… 14 ημέρες.
Που θα πάει; θα περάσουν!
Και όμως, για πολλούς από εμάς που προσπαθούμε καιρό για παιδάκι, οι ημέρες αυτές είναι ημέρες αναμονής για την β – χοριακή και περνούν αργά και βασανιστικά.
Γεννούν ανάμεικτα συναισθήματα, μεταξύ των οποίων είναι η προσμονή, η αισιοδοξία, η απεσιοδοξία, το άγχος, ο θυμός και η ευτυχία – συναισθήματα, που βιώνουμε πολλές φορές ταυτόχρονα.
Οι ημέρες αυτές, μεταφράζονται σε ατελείωτες ώρες ψάχνοντας το διαδίκτυο για τα πρώτα συμπτώματα της εγκυμοσύνης – τα όποια βέβαια είναι σχεδόν ολόιδια με εκείνα της περιόδου, αλλά και έναν μάταιο αγώνα για τον εντοπισμό κάποιας εσωτερικής διαίσθησης, η οποία αλλάζει από το ένα λεπτό στο άλλο.
Να είσαι αισιόδοξη σου λένε… βοηθάει!
Όμως μόλις αφεθείς λιγάκι, επανέρχονται εικόνες από όλες τις προηγούμενες φορές που απογοητεύτηκες και σε πιάνει φόβος, γιατί ξέρεις ότι η σημερινή αισιοδοξία πρέπει να είναι μετρημένη, σε περίπτωση που δεν έρθει το θαύμα… για ακόμη μια φορά. Προσπαθείς λοιπόν να κρατηθείς κάπου ανάμεσα στην αισιοδοξία και την απεσιοδοξία, μέχρι που καταλαβαίνεις ότι εκεί ανάμεσα, βρίσκεται η αδιαφορία – την οποία είναι αδύνατο να ενστερνιστείς.
Ο κόσμος γύρω σου κυλάει κανονικά και ορισμένες στιγμές ευτυχώς, καταφέρνει να σε παρασύρει και να ξεχαστείς λιγάκι!
Κράτα αυτές τις στιγμές!
Θυμίσου ότι παρόλο που μπορεί να απέτυχε κάποια προηγούμενη προσπάθεια, δεν σημαίνει ότι θα γίνει το ίδιο και τώρα. Κάποια στιγμή οι 14 αυτές ημέρες, θα καταλήξουν σε ένα τηλεφώνημα που θα σου αλλάξει την ζωή για πάντα.
Ελπίζω αυτό το τηλεφώνημα να έρθει σύντομα για όλους μας!”