“Εσύ είσαι η απόδειξη ότι υπάρχει θεος”: Τα συγκινητικά λόγια του Υπάτιου Πατμάνογλου για την 1,5 μηνών κορούλα του

Στιγμές απόλυτης οικογενειακής ευτυχίας ζει ο Υπάτιος Πατμάνογλου κρατώντας αγκαλιά την μόλις 1,5 μηνών κορούλα του, καρπό του έρωτά του με τη σύζυγό του, Εμμανουέλα Βογιατζή.

Η μικρούλα που ήρθε στον κόσμο την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου έδωσε στον Υπάτιο την χαρά και την ευλογία να γίνει για δεύτερη φορά μπαμπάς μετά το θανατηφόρο τροχαίο που προκάλεσε ο γιος του ιδιοκτήτη των JUMBO και έκοψε το νήμα της ζωής της γυναίκας του και του 3χρονου γιου τους.

Το τρυφερό μήνυμα του Υπάτιου Πατμάνογλου για την 1,5 μηνών κορούλα του

Σήμερα, ο ευτυχής μπαμπάς δημοσίευσε στο λογαριασμό του στο Facebook μια τρυφερή φωτογραφία που κρατά αγκαλιά την κορούλα του και τη συνόδευσε με το έξηςσυγκινητικό μήνυμα: “Εσύ είσαι η απόδειξη ότι υπάρχει θεος…. Σε έστειλε στην ζωή μου για να μου δώσει έναν λόγο να αγωνίζομαι”.

Υπενθυμίζεται ότι λίγη μετά τη γέννηση του μωρού ο Υπάτιος, έγραψε στο Facebook «Μαζί με εσένα σήμερα γεννήθηκα κι εγώ…. Πίστη στον Θεό υπομονή, επιμονή, αγάπη στον πλησίον και το θαύμα δεν αργεί να έρθει….» ενώ κατά την έξοδο από το μαιευτήριο «Έχω τους δικούς μου ανθρώπους στον παράδεισο και μια καινούργια οικογένεια στη γη»

Δείτε το post