Έτσι θα μάθουν τα παιδιά σας να γράφουν εκθέσεις για “‘Αριστα!”

Έτσι θα μάθουν τα παιδιά σας να γράφουν εκθέσεις για "'Αριστα!"

Από τις πρώτες κιόλας τάξεις του Δημοτικού οι μαθητές έρχονται σε επαφή με το γραπτό λόγο. Το σκέφτομαι και γράφω, οι ερωτήσεις γραπτής ανάπτυξης και οι εκθέσεις αποτελούν σημαντικό κομμάτι της εκπαιδευτικής διαδικασίας.

Παρατηρείται συχνά όμως αρκετοί μαθητές να δυσκολεύονται στο να καταγράψουν τις σκέψεις τους στο χαρτί. Συνήθως έχει να κάνει με το ότι δεν έχουν εξασκηθεί με τον κατάλληλο για αυτούς τρόπο και την ανάλογη συχνότητα πάνω σε αυτή τη διαδικασία. Άλλες πάλι φορές ίσως να οφείλεται και σε πιθανές μαθησιακές δυσκολίες.

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΛΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ

Αν λοιπόν θέλετε το παιδί σας να βελτιώσει τις επιδόσεις του σε αυτό το σημαντικό μάθημα που θα τον ακολουθήσει σε όλα του τα σχολικά χρόνια, αξίζει να το εγγράψετε στο Τμήμα Έκθεσης της Ελληνικής Αγωγής όπου μπαίνουν οι βάσεις για να γνωρίσει και να κατανοήσει τον πλούτο της ελληνικής γλώσσας και εν συνεχεία να μάθει να τον χρησιμοποιεί σωστά στην παραγωγή γραπτού λόγου.

Η αγάπη της Ελληνικής Αγωγής για την ελληνική γλώσσα ευρύτερα και η προσπάθειά της να αφουγκραστεί τις ανάγκες των μαθητών, οδήγησαν στην δημιουργία του τμήματος Εκθέσεως για τους μαθητές του Δημοτικού.

Κάθε Σάββατο στις 14:30 – 16:00, οι μαθητές έρχονται σε επαφή με ποικιλία εξωσχολικών κειμένων που τους βοηθούν στην ανάπτυξη του γραπτού, αλλά και του προφορικού λόγου. Kαι μέσω διαδικτύου.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΩΓΗ

Λ. Κηφισίας 125, Αθήνα

210.5221314

[email protected]

Ellinikiagogi.gr