Αρχική InfoWoman Έχετε την πόρτα του υπνοδωματίου ανοιχτή ή κλειστή το βράδυ; Τι συμβουλεύουν οι πυροσβέστες

Έχετε την πόρτα του υπνοδωματίου ανοιχτή ή κλειστή το βράδυ; Τι συμβουλεύουν οι πυροσβέστες

Έπειτα από μία πυρκαγιά σε οικία στο Νιου Φέρφιλντ του Κονέκτικατ, οι πυροσβέστες πόσταραν δύο φωτογραφίες από δύο εικόνες που αντίκρισαν μέσα στο ίδιο σπίτι. Στόχος τους να βοηθήσουν τον κόσμο να καταλάβει πόσο σημαντικό είναι να κοιμούνται με κλειστή την πόρτα στα υπνοδωμάτια.

Κι όμως, οι περισσότεροι μέσα στα σπίτια μας κοιμόμαστε με την πόρτα του υπνοδωματίου μας ανοιχτή, καθένας για το δικό του λόγο, που είναι μάλιστα έτοιμος να τον στηρίξει και με επιχειρήματα. Για παράδειγμα, αν συμβεί κάτι να είναι έτοιμος να πεταχτεί προς τα έξω ή οι γονείς θέλουν να έχουν την προσοχή τους στο δωμάτιο των παιδιών κ.ά.

Οι εν λόγω πυροσβέστες όμως, θέλοντας να επιστήσουν την προσοχή του κοινού και να δείξουν γιατί είναι σημαντικό να κοιμόμαστε με την πόρτα του υπνοδωματίου κλειστή, μοιράστηκαν δύο φωτογραφίες, που σοκάρουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ INFOWOMAN.GR


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.