Ευτυχισμένοι μαζί: Ετεροθαλή αδέλφια ερωτεύτηκαν και παντρεύτηκαν με τις ευλογίες των γονιών

Ευτυχισμένοι μαζί: Ετεροθαλή αδέλφια ερωτεύτηκαν και παντρεύτηκαν με τις ευλογίες των γονιών

Μπορεί να μη μοιράζονται κανένα γονίδιο, ωστόσο η ερωτική σχέση ανάμεσα στα ετεροθαλή αδέλφια ανέκαθεν “κλωτσούσε” στις συντηρητικές κοινωνίες. Ποιος ξεχνά την επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά “Ευτυχισμένοι Μαζί“, στην οποία τα δύο ερωτευμένα παιδιά δίσταζαν για μήνες να αποκαλύψουν στους γονείς τους την αλήθεια. Και όταν το έκαναν… τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν και πολύ ομαλά.

Στη Φινλανδία, ωστόσο, φαίνεται πως τέτοια κωλύματα έχουν ξεπεραστεί και έτσι, με τις ευλογίες των γονιών της, η 23χρονη Matilda Eriksson ερωτεύτηκε και παντρεύτηκε τον 27χρονο θετό αδελφό της!

Μια πρωτότυπη ιστορία αγάπης

Όπως αποκάλυψε η Eriksson στην ιστοσελίδα του Yahoo, δεν είχε σκεφτεί ποτέ να παντρευτεί, μέχρι που γνώρισε τον 27χρονο Samuli, ο οποίος έγινε θετός της αδελφός το 2019 που η μητέρα της παντρεύτηκε τον πατέρα του.

Η τριετής φιλία τους εξελίχθηκε σε κάτι παραπάνω το 2021, όταν ο Samuli φίλησε τη Matilda. «Απάντησα αμέσως με πάθος», είπε η νεαρή για το φιλί, και πρόσθεσε: «Μας πήρε δύο εβδομάδες για να αρχίσουμε να βγαίνουμε μετά από αυτό και βασικά μετακόμισε μαζί μου αμέσως».

Οι γονείς στήριξαν την σχέση τους

Όσο για το πώς αντέδρασαν οι γονείς τους όταν έμαθαν για τη σχέση τους, η 23χρονη απάντησε ότι «ήταν πολύ χαρούμενοι για εμάς από την αρχή». Μάλιστα, «νομίζω ότι ο μπαμπάς του Samuli ήλπιζε ότι κάτι τέτοιο θα συνέβαινε».

Παρά τη συγκατάθεση των γονιών τους, η Matilda είπε πως οι φίλοι τους αντέδρασαν διαφορετικά. Κάποιοι από αυτούς «ήταν αρχικά λίγο δύσπιστοι. Νομίζω ότι ήταν λόγω της σύγχυσης… Κάποιος τον οποίο αποκαλούσα θετό αδελφό, έπρεπε τώρα να ονομάζεται σύντροφός μου».

Παρά τις αντιδράσεις των φίλων της, η Matilda ρώτησε τη μητέρα της για το πώς πρέπει να διαχειριστεί την κατάσταση. «Μου είπε να κάνω ό,τι ένιωθα και ό,τι ήταν πιο σωστό εκείνη τη στιγμή, αφήνοντας όλα τα άλλα στην άκρη και να ακολουθήσω την καρδιά μου», εκμυστηρεύθηκε η 23χρονη.

Η συμβουλή αυτή, λοιπόν, «με οδήγησε να παντρευτώ τον Samuli. Είχαμε και οι δύο μερικές μακροχρόνιες σχέσεις στο παρελθόν, αλλά ποτέ δεν αισθανθήκαμε έτσι με κανέναν».

Μπορούν να παντρευτούν τα θετά αδέλφια;

Ένα από τα ζητήματα που απασχόλησαν το νεαρό ζευγάρι αφορά το νομικό πλαίσιο της Φινλανδίας για αυτές τις περιπτώσεις. Αφού πρώτα έψαξαν στο Google και δεν βρήκαν άκρη, στη συνέχεια αποτάθηκαν σε μια φίλη τους που σπούδαζε Νομική.

Το ζευγάρι έμαθε ότι ο γάμος τους είναι νόμιμος και έτσι αποφάσισε να αρραβωνιαστεί τον Οκτώβριο του 2021. Εννέα μήνες αργότερα, τον Ιούλιο του 2022, το ζευγάρι παντρεύτηκε.

Τελικά, ακόμη και οι διαφωνούντες με τη σχέση τους φίλοι πείστηκαν, όπως είπε η 23χρονη. «Είδαν τη σύνδεσή μας και κατάλαβαν ότι είμαστε 100% ταιριαστοί στον παράδεισο», ανέφερε στη συνέντευξή της.

Διαβάστε ακόμα:

Αυτός είναι ο 73χρονος που ασέλγησε σε παιδί στο Δημοτικό Κήπο της Δράμας

«Δεν αυτοκτόνησε. Τον απειλούσαν. Έκανε μια άσκηση και…»: Μπαμπάς 12χρονου που βρέθηκε κρεμασμένος στο δωμάτιό του

Σταματήστε να υποκρίνεστε ότι «όλα είναι καλά» για να προστατέψετε τα παιδιά από την άσχημη πλευρά της ζωής…