Ύστερα από μια πολύωρη ανακριτική διαδικασία, που ξεπέρασε τις 3 ώρες, ο 61χρονος εκπαιδευτικός που κατηγορείτο για αποπλάνηση και γενετήσιες πράξεις εις βάρος της ανήλικης κόρης του αφέθηκε ελεύθερος. Ο μόνος όρος ο οποίος επιβλήθηκε στον εκπαιδευτικό είναι να βλέπει την ανήλικη κόρη του παρουσία της μητέρας τής, συγκεκριμένες ημέρες στον τόπο κατοικίας της.
Η παρατηρητικότητα μιας γυναίκας οδήγησε στη σύλληψη του 61χρονου πατέρα
Μία γυναίκα έφερε στο φως την τραγική ιστορία που αφορά τον 61χρονο πατέρα που φέρεται να ασελγούσε σεξουαλικά στη 12χρονη κόρη του.
Ο 61χρονος εκπαιδευτικός, ο οποίος είναι διαζευγμένος, με προσωρινή απόφαση του Δικαστηρίου έπαιρνε την 12χρονη κόρη τους από τη μητέρα της, για συγκεκριμένες ημέρες. Την περίοδο των εορτών, η 12χρονη έμενε στο σπίτι του πατέρα της, στην Καλαμάτα.
Κάμερες και καταθέσεις «καίνε» τον εκπαιδευτικό που συνελήφθη στην Καλαμάτα για ασέλγεια στην κόρη του
Ο εκπαιδευτικός- διδάσκει σε γειτονικό νομό- έκανε βόλτα (30/12) με τη 12χρονη στην Καλαμάτα όταν γυναίκα αντιλήφθηκε ότι ασελγούσε στην ανήλικη κόρη του και άμεσα ενημέρωσε την Αστυνομία.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο άντρας βρισκόταν με την κόρη του για την Πρωτοχρονιά στην Καλαμάτα, όταν μία γυναίκα παρατήρησε, πως οι αγκαλιές που έκανε ο πατέρας στο παιδί του, ήταν περίεργες.
Ο 61χρονος συνελήφθη και από το βράδυ της Παρασκευής (30/12) τελεί υπό κράτηση στην Διεύθυνση Αστυνομίας Μεσσηνίας. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΝantiaReport.gr, η 12χρονη έδωσε κατάθεση σε παιδοψυχολόγο της ΕΛ.ΑΣ. και η υπόνοια της γυναίκας η οποία αντιλήφθηκε τις ασέλγεια σε βάρος της ανήλικης, επιβεβαιώθηκαν.
Ο 61χρονος ασελγούσε σε βάρος της, από το 2017 (από την ηλικία των 7ετων)
Με Ποινική Δίωξη για αποπλάνηση ανηλίκου καθώς και γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών ο Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Καλαμάτας τον παρέπεμψε σε Ανακριτή. Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν είναι αυτή της αποπλάνησης ανηλίκου καθώς της γενετήσιας πράξης μεταξύ συγγενών.
Τέθηκε σε αργία από την Κεραμέως
Σε αργία από τα καθήκοντά του, με εντολή της υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκης Κεραμέως, τέθηκε ο 61χρονος εκπαιδευτικός στην Καλαμάτα που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος της 12χρονης κόρη του.
«Σχετικά με το περιστατικό της σύλληψης και άσκησης δίωξης κατά στελέχους εκπαίδευσης που κατηγορείται ότι διέπραξε γενετήσιες πράξεις με θύμα την ανήλικη κόρη του, κίνησα τη διαδικασία έκδοσης πράξης θέσης σε αργία από τα καθήκοντά του», έγραψε η Νίκη Κεραμέως στο Twitter.
Σχετικά με το περιστατικό της σύλληψης και άσκησης δίωξης κατά στελέχους εκπαίδευσης που κατηγορείται οτι διέπραξε γενετήσιες πράξεις με θύμα την ανήλικη κόρη του, κίνησα τη διαδικασία έκδοσης πράξης θέσης σε αργία από τα καθήκοντά του.
— Niki Kerameus (@nkerameus) December 31, 2022
Διαβάστε επίσης:
Κρήτη: Πατέρας βίαζε και εξέδιδε την ανήλικη του κόρη του – Ποιους καταγγέλλει ως “πελάτες”
Διακοπές Χριστουγέννων: 5 παραστάσεις που αξίζει να δείτε με τα παιδιά!
Νεότερες πληροφορίες για το νεκρό μωρό στο φράγμα του Αλιάκμονα
