Κρήτη: Πατέρας βίαζε και εξέδιδε την ανήλικη του κόρη του – Ποιους καταγγέλλει ως “πελάτες”

Κρήτη: Πατέρας βίαζε και εξέδιδε την ανήλικη του κόρη του - Όσα η ίδια σήμερα καταγγέλλει

Μια νέα φρικιαστική υπόθεση μαστροπείας και βιασμού ανήλικης, στο Ηράκλειο Κρήτης, εξετάζουν αυτές τις μέρες οι Αρχές, έπειτα από καταγγελία 20χρονης που υποστηρίζει πως την εξέδιδε ο ίδιος της ο πατέρας όταν ήταν ανήλικη.

Η καταγγελία στην Αστυνομία έγινε ενώ η κοπέλα ήταν πλέον ενήλικη, ζητώντας να τιμωρηθεί ο πατέρας της, για τον οποίο μιλάει με απέχθεια αφού όπως καταγγέλλει τη βίαζε, την χτυπούσε και γενικότερα συμπεριφερόταν με βία τόσο στη μητέρα της όσο και στον αδερφό της.

Όπως η ίδια λέει, όταν πεινούσε η ίδια και τα άλλα μέλη της οικογένειας, ο πατέρας τους έβαζε σε σούπερ-μάρκετ, τους υποχρέωνε να βλέπουν και να μυρίζουν τα γλυκά και τα φαγητά και τους άφηνε νηστικούς.

Κατονομάζει ως πελάτες συγκεκριμένα πρόσωπα της περιοχής

Ως προς τους φερόμενους «πελάτες», η κοπέλα κατονομάζει πρόσωπα είτε με τα πλήρη στοιχεία τους είτε με τα μικρά τους ονόματα, ενώ δίνει συγκεκριμένα στοιχεία της επαγγελματικής ιδιότητάς τους ή των διευθύνσεων τους.

Σύμφωνα με το cretalive, μεταξύ των προσώπων που φέρεται, να κατονομάζει σε κατάθεση που είχε δώσει στις Αρχές πριν από μερικούς μήνες η 20χρονη, είναι ένας επιχειρηματίας, ένας έμπορος και ένα στέλεχος δημόσιας υπηρεσίας.

Σε σχέση με τον πατέρα η υπόθεση έχει πάρει, σύμφωνα με πληροφορίες, τη δικαστική οδό. Ως προς τα άλλα πρόσωπα, τα οποία κατονομάζει στην συμπληρωματική κατάθεση που έδωσε, η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι κάποια εξ αυτών έχουν λάβει κλήση να εμφανιστούν και να δώσουν τις δικές τους απαντήσεις για τα όσα αποδίδονται.

Διαβάστε ακόμα:

Τραγικός θάνατος για αναπληρώτρια νηπιαγωγό – Συγκλονίζει το μήνυμα της οικογένειάς της

Ηράκλειο: Μια μαθήτρια παλεύει για τη ζωή της – Πώς θα την στηρίξουμε

“Η απώλεια του αισθήματος της ευθύνης στα παιδιά”: Η απάντηση στο “τι έφταιξε” για τον βιασμό ενός συμμαθητή