Κάλυμνος: Ξανά στο εδώλιο πα-τέρας που κατηγορείται ότι εξέδιδε την 14χρονη κόρη του για 5 ευρώ

Φωκίδα: 45χρονος πατέρας συνελήφθη για σεξουαλική κακοποίηση της κόρης του

Στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Δωδεκανήσου θα εκδικαστεί στις 5 Δεκεμβρίου του 2022 σε δεύτερο βαθμό η υπόθεση σεξουαλικής εκμετάλλευσης ανήλικης με τη συνδρομή του πατέρα της .

Το πρωτόδικο δικαστήριο έκρινε έναν 67χρονο κάτοικο Καλύμνου κι έναν 41χρονο συντοπίτη του, ένοχους για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, ασέλγεια με ανήλικο ηλικίας κάτω των 15 ετών κατ’ εξακολούθηση, σωματεμπορία ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση και για απλή συνέργεια σε ασέλγεια με ανήλικο ηλικίας κάτω των 15 ετών έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση.

Οι κατηγορούμενοι είχαν συλληφθεί από αστυνομικούς του τμήματος Καλύμνου μετά από καταγγελία της ανήλικης κόρης του 41χρονου, τον Αύγουστο του 2017.

Το χρονικό της σεξουαλικής κακοποίησης

Η υπόθεση έγινε γνωστή το 2017 και είχε προκαλέσει σοκ στην κοινωνία της Καλύμνου. Ο πατέρας εξέδιδε την κόρη του στην πορνεία έναντι αμοιβής από 5 μέχρι 20 ευρώ από τον Οκτώβριο του 2013 μέχρι τον Αύγουστου του 2017.

Η 14χρονη εξομολογήθηκε τα όσα φρικτά βίωνε στις θείες της και στις 16 Αυγούστου 2017 κατήγγειλε τον πατέρα της και έναν 67χρονο στην Αστυνομική Διεύθυνση Καλύμνου και οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψή τους.

Η μητέρα της κοπέλας βρίσκεται σε διάσταση με τον πατέρα της και δεν έχουν συχνές επαφές. Το ανήλικο κορίτσι όλο εκείνο το φρικτό διάστημα διέμενε με τον πατέρα της και με τον αδελφό της σε ισόγεια κατοικία απέναντι από ένα χωράφι κοντά σε ένα καφενείο.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε το παιδί στους αστυνομικούς, ο 67χρονος την πήγαινε με το ζόρι σε ένα χωράφι και εκεί την βίασε δίνοντας της αμοιβή των 5 ευρώ. Ο πατέρας της και ο αδελφός της δεν ήταν στο σπίτι, ενώ όταν είπε στον γονιό της τι είχε συμβεί εκείνος υποστήριξε πως θα τον κανόνιζε ο ίδιος και η 14χρονη να ξεχνούσε τα όσα πέρασε.

Ωστόσο ο 67χρονος συνέχισε να ασελγεί εις βάρος της ανά δύο με τρεις φορές την εβδομάδα. Την βίαζε και της άφηνε κάθε φορά 5 με 10 ευρώ, τα οποία η κοπέλα μετά έδινε στον πατέρα της.

Διαβάστε επίσης:

Wiltopia: Κυκλοφόρησε η πρώτη σειρά PLAYMOBIL από ανακυκλωμένο πλαστικό!

Περισσότερα από 132 εκ. ευρώ στα μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας για την αγορά ψηφιακού εξοπλισμού μέσω της «Ψηφιακής Μέριμνας»

“Τικ και Τέλα Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο και το Χιόνι”: Δύο αγαπημένες ιστορίες σε μία κουκλοθεατρική παράσταση στο Θέατρο 104 (από 27/11)