Γέννησε σε καταφύγιο η γυναίκα Ουκρανού ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ – Η συγκινητική ανάρτησή του

Την ώρα που ο πόλεμος στην Ουκρανία μαίνεται, ο Γεβχέν Σάκχοφ της ΑΕΚ  είχε μία ευχάριστη είδηση από την δοκιμαζόμενη πατρίδα του, καθώς γέννησε η σύζυγός του.

«Σε ευχαριστώ Θεέ, όλη η δόξα σε σένα. Οι πραγματικοί ήρωες των ημερών μας. Οι ήρωες δεν είναι αυτοί που σκοτώνουν, αλλά αυτοί που δίνουν ζωή. Σ’ αγαπώ», έγραψε ο Ουκρανός μέσος.

Σχετική ανάρτηση έκανε πάντως και η ΠΑΕ ΑΕΚ στα social media, για να ευχηθεί στον ποδοσφαιριστή της. «Ο θρίαμβος της ζωής! Να σας ζήσει, Γεβχέν», ήταν η λεζάντα στη φωτογραφία με τη σύζυγο του Σάκχοφ και το παιδί τους.

Πριν από λίγες ημέρες ο ποδοσφαιριστής σε ανάρτησή του στο Instagram είχε αναφέρει ότι η εννέα μηνών έγκυος σύζυγός του βρισκόταν στο Κίεβο και δεν μπορούσε να μετακινηθεί στην Ελλάδα ή να ταξιδέψει εκείνος κοντά της, λόγω της στρατιωτικής εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Είχε ανεβάσει μάλιστα μία φωτογραφία με τη γυναίκα του να είναι κρυμμένη στο καταφύγιο, στην προσπάθειά της να γλιτώσει από τους βομβαρδισμούς, εκφράζοντας την αγωνία του για εκείνη και το μωρό.

Διαβάστε επίσης:

Συγκλονίζει ο μικρός Σάσα που ήρθε ολομόναχος από την Ουκρανία στην Ελλάδα (video)

Ουκρανία: Ραγίζουν καρδιές τα καρκινοπαθή παιδιά στα υπόγεια καταφύγια του Παιδιατρικού Νοσοκομείου

Πώς διαχειρίζονται τα παιδιά τα συναισθήματά τους για τον πόλεμο στην Ουκρανία; Συμβουλές για Γονείς και Εκπαιδευτικούς