Γεννητούρια με την βοήθεια της ομάδας ΔΙΑΣ

Γεννητούρια με την βοήθεια της ομάδας ΔΙΑΣ

Ένα κοριτσάκι βιαζόταν να γεννηθεί και η συμβολή των αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ ήταν καταλυτική για να μεταφερθεί εσπευσμένα η εγκυμονούσα μαμά στο μαιευτήριο.

Τα επεισοδιακά γεννητούρια

Όλα ξεκίνησαν όταν η νεαρή έγκυος ένιωσε τους πόνους της γέννας με το σύζυγό της επιβιβάστηκαν σε ΤΑΧΙ για το μαιευτήριο αλλά η κίνηση ήταν αυξημένη οπότε ζήτησαν συνδρομή της Άμεσης Δράσης

Η νεαρή ετοιμόγεννη είχε έντονους πόνους, το ζευγάρι επιβιβάστηκε σε ταξί όμως η κίνηση ήταν αυξημένη και η μεταφορά στο μαιευτήριο καθυστερούσε.

Η μητέρα ήταν πανικόβλητη και σε μια προσπάθεια να επιταχυνθούν οι διαδικασίες και να φτάσει έγκαιρα στην αίθουσα του τοκετού, ειδοποιήθηκε η Άμεση Δράση.

Γεννητούρια με την βοήθεια της ομάδας ΔΙΑΣ

Κλήθηκε σε βοήθεια πλήρωμα της ομάδας ΔΙΑΣ που ως προπομπός μετέφερε την έγκυο στο Νοσοκομείο για να υποδεχθεί μαζί με το σύζυγό της, την κόρη τους.

Oι δηλώσεις του μπαμπά

“Ένας ταξιτζής με πήγε “σφεντόνα” στο σπίτι. Πήραμε τη γυναίκα μου από το σπίτι, είχε αφόρητη ζέστη και αφόρητη κίνηση. Πήρα την αστυνομία και μου είπαν μόλις φτάσω σπίτι να ενημερώσω για να έρθουν. Έτσι και έγινε” περιέγραψε ο πατέρας, ο οποίος την ώρα που “εσπασαν τα νερά” της συζύγου του, βρισκόταν στην εργασία του.

Η μητέρα μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή “Καλοκαίρι Μαζί”. “Είμαι μια χαρά, ούτε ταλαιπωρημένη. Είναι μια χαρά και το παιδί. Οι αστυνομικοί μας βοήθησαν” ανέφερε.

Διαβάστε επίσης:

H 7χρονη Αναστασία λάτρευε τα εναέρια ακροβατικά και έδωσαν το όνομά της σε άσκηση (video)

Πάτρα: Γεννήθηκαν τρίδυμα για τρίτη φορά σε ένα χρόνο

Η Κατερίνα Στικούδη είναι πλέον 8 μηνών έγκυος και η κοιλίτσα της είναι υπέροχη! (video)