2 οικογένειες κερδίζουν έξοδο για φαγητό στην Ταβέρνα “Ένα κι Ένα” στο Χαϊδάρι

Δεν υπάρχει τίποτα που να μας έλειψε περισσότερο τον περασμένο χειμώνα, από μια χαλαρή έξοδο με τα παιδιά μας για φαγητό. Ένα καλοκαιρινό βραδάκι, σε μια ταβέρνα με τραπεζάκια έξω, καλό φαγητό και τους πιο στενούς φίλους για συντροφιά… Μία τέτοια έξοδο απολαύσαμε πρόσφατα στην Ταβέρνα “Ένα κι Ένα” στο Χαϊδάρι και νιώσαμε την ανάγκη να το μοιραστούμε μαζί σας, σαν νόστιμη μπουκιά από το πιάτο μας!

Στο “Ένα κι Ένα” βρεθήκαμε χάρη σε φίλους, κατοίκους της περιοχής, που εδώ και καιρό υμνούσαν τα ζουμερά ψητά, τη γιγαντιαία σπαλομπριζόλα, το μερακλίδικο κοκορέτσι και το κοντοσούβλι, καθώς και τη μεγάλη ποικιλία ορεκτικών μια ταβέρνας που μετρά πάνω από 30 χρόνια καλής φήμης.

Η άπλα για παιχνίδι που προσφέρει η πεζοδρομημένη πλατεία Κουνελίων και η δροσιά από τα πεύκα και τις μουριές είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεσαι, όταν βγαίνεις για φαγητό με μικρά παιδιά, τα οποία δεν είναι δυνατόν όλο το βράδυ να καθίσουν ακίνητα σε ένα τραπέζι. Το έκαναν, όμως, με μεγάλη προθυμία, όταν εμφανίστηκαν οι πρώτες τραγανές, ολόφρεσκες τηγανιτές πατατούλες και τα τυροπιτάκια.

Όσο για τους μεγαλύτερους της παρέας, δεν περιγράφεται η αγαλλίαση που νιώσαμε ακουμπώντας την πλάτη μας στην καρέκλα, κοιτάζοντας τον ουρανό και απολαμβάνοντας την πρώτη γουλιά δροσερό κρασί! Πόσο ανάγκη το έχουμε όλοι μας αυτό…

Στο “Ένα κι Ένα” ευχαριστηθήκαμε παϊδάκια, ενώ ενθουσιαστήκαμε με το ζυγούρι και την προβατίνα στη σχάρα. Την παράσταση σίγουρα έκλεψε η πράσινη σαλάτα με το ξινόμηλο που έδενε αρμονικότατα με τα ψητά, ενώ οι κολοκυθοκεφτέδες και η μελιτζάνα στο πήλινο… μας έκαναν να παραμιλάμε!

Για τα μικρά παιδιά της παρέας, ωστόσο, υπάρχει και η επιλογή ειδικού μενού με κοτομπουκιές, κεφτεδάκια, μακαρόνια με κιμά ή καρμπονάρα (όλα φρέσκα και μαγειρεμένα εκείνη την ώρα).

Διαβάστε περισσότερα εδώ

“Ένα κι Ένα”

Κατάστημα 1: Κυπρου 19,  Κατάστημα 2: Φλέμινγκ 4

Πλατεία Φλέμινγκ, Χαϊδάρι

Τηλ. 2105819463  – 6974811026

Ωράριο λειτουργίας: Καθημερινά 13:00-2:00

Περισσότερες πληροφορίες στο: enakaienataverna.gr

FB Page: Ένα Και Ένα – Ena Kai Ena

Instagram: enakaienataverna.gr 

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να είστε μία από τις 2 τυχερές οικογένειες που θα απολαύσετε το γεύμα/δείπνο σας μέχρι 5 άτομα στην Ταβέρνα “Ένα κι Ένα” στο Χαϊδάρι

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη. Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email). Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 23 Ιουλίου στις 14.00 μ.μ.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να είστε μία από τις 2 τυχερές οικογένειες που θα απολαύσετε το γεύμα/δείπνο σας μέχρι 5 άτομα στην Ταβέρνα “Ένα κι Ένα” στο Χαϊδάρι

Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 23η Ιουλίου θα διεξαχθεί από τo infokids.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.

Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).

Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.

Σας ενημερώνουμε ότι όσοι λαμβάνετε μέρος στον διαγωνισμό αυτόματα συμφωνείτε στην παραχώρηση των προσωπικών σας δεδομένων (Ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο) στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (infokids.gr) σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ αριθμός 679/2016, με σκοπό να τα χρησιμοποιήσει για μελλοντικές αποστολές newsletter για ενημέρωση (αρθογραφία) καθώς και διαγωνισμούς. Η IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ δεν θα δώσει ποτέ τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους εντός και εκτός ΕΕ (ακόμα και πελάτες της), η χρήση τους θα γίνεται πάντα και μόνο με διαχειριστή την IOVELΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (infokids.gr) Σας δίνεται πάντα η δυνατότητα να διαγράψετε τα στοιχεία σας από την λίστα συνδρομητών και να μην ενοχληθείται ξανά. Ανα πάσα στιγμή μπορείτε να λάβετε αντίγραφο των δεδομένων σας. Εαν δεχθείτε θα στοιχεία σας θα είναι προστατευμένα στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (Infokids.gr ) για τα επόμενα 5 έτη εκτός και αν αποφασίσετε την διαγραφή των στοιχείων σας!

Σε περίπτωση που είστε νικητής του διαγωνισμού συμφωνείτε να δοθούν τα προσωπικά σας δεδομένα (Ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο) στην δωροθέτρια εταιρία ώστε να γίνει η απαραίτητη επικοινωνία για την παραλαβή του δώρου.

Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.

Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.

Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

O Διαγωνισμός έληξε. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχεροί νικητές είναι:

1.Πολιανή Παπαντώνη

2.Δωροθέα Ξυλογιαννοπούλου

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.