Γιάννης Βαρδής: Δεν φαντάζεστε ΠΟΣΟ όμορφη γυναίκα και τι χαριτωμένα παιδάκια έχει!

Τον Γιάννη Βαρδή τον γνωρίζουμε καλά τόσο ως μουσικό και ερμηνευτή, όσο και ως γιο του αγαπημένου Αντώνη Βαρδή που έφυγε από τη ζωή πριν από ακριβώς 6 χρόνια.

Παρά τη φήμη του ίδιου, όμως, τους προβολείς τραβά τα τελευταία δύο χρόνια πάνω της η σύζυγός του, Νατάσα Σκαφίδα, η οποία καθώς είναι εξαιρετικά δραστήρια στο Instagram, συγκεντρώνει πλήθος followers που παρακολουθούν κάθε τόσο τις αναρτήσεις της, με φωτογραφίες δικές της (είναι ομολογουμένως super στιλάτη και καθόλου επιτηδευμένη) και των δύο πανέμορφων παιδιών που έχει αποκτήσει με τον Γιάννη Βάρδη.

Η Νατάσα Σταφίδα, η οποία έχει μεγαλώσει στον Άλιμο και έχει σπουδάσει λογιστική, έγινε σύζυγος του Γιάννη Βαρδή το 2017, ενώ είχαν ήδη αποκτήσει την πρώτη τους κορούλα, την Κατερίνα, που έγινε πριν λίγους μήνες 4 ετών.

Πριν από έναν περίπου χρόνο, το διάσημο ζευγάρι έφερε στον κόσμο και το δεύτερο μωρό του, τον μικρούλη Αντώνη, ο οποίος έγινε αυτόματα ο λατρεμένος αδερφός της Κατερίνας!

Στην τελευταία της ανάρτηση στο Instagram, με λεζάντα «Τα αγγελάκια μας», η Νατάσα Σκαφίδα μας παρουσιάζει για ακόμα μία φορά τα πανέμορφα παιδάκια της, σε μία τρυφερή στιγμή τους: