Γιατί «δεν είπε ποτέ κανείς» όχι σε αυτά τα μπισκότα;

Υπάρχει ποτέ περίπτωση να πείτε «όχι» σε μπισκότο και μάλιστα διπλογεμιστό; Δεν νομίζω. Τώρα, μάλιστα, με τη νέα καμπάνια των αγαπημένων μας 2πλοΓεμιστών Παπαδοπούλου, το «όχι» σε ένα μπισκότο φαντάζει πολύ μακρινό…

Τρία ανατρεπτικά και απολαυστικά τηλεοπτικά spots, λοιπόν, για τα 2πλοΓεμιστά Παπαδοπούλου είναι στον αέρα!

Στις 3 ταινίες παρακολουθούμε τους νεαρούς πρωταγωνιστές να δυσανασχετούν με τη διπλή γέμιση των 2πλοΓεμιστών, φέρνοντας την ανατροπή στο τέλος και προκαλώντας την έκπληξη του θεατή με το άμεσο και ευρηματικό μήνυμα «Δεν είπε ποτέ κανείς». Γιατί κανείς δεν λέει όχι στη διπλή γέμιση και διπλή απόλαυση των 2πλοΓεμιστών Παπαδοπούλου!

Στο πλαίσιο λοιπόν της καμπάνιας ‘’Δεν είπε ποτέ κανείς’’, τα 2πλοΓεμιστά Παπαδοπούλου σου δίνουν την ευκαιρία να πεις και εσύ τι δεν θα έλεγες ποτέ! Το μόνο που χρειάζεται είναι να μπεις στο www.potekaneis.gr, να πάρεις μέρος στο διαγωνισμό των 2πλοΓεμιστών συμπληρώνοντας την δική σου ατάκα και να μπεις στην εβδομαδιαία  κλήρωση για να κερδίσεις απίστευτα δώρα!

Και οι εκπλήξεις δεν τελειώνουν εδώ… συντονίσου στο Facebook page του Mad TV , παρακολούθησε το πρώτο MAD Facebook Live τηλεπαιχνίδι βασισμένο στη νέα καμπάνια των 2πλοΓεμιστών Παπαδοπούλου, κάνε comment κάτω από το live και διεκδίκησε συσκευασίες 2πλοΓεμιστών. Η Ελένη Βουλγαράκη μαζί με τον youtuber Noz σε καλούν να διασκεδάσεις μαζί με τα 2πλοΓεμιστά, με γρήγορα και διασκεδαστικά quiz.

Δεν είπε ποτέ κανείς όχι στα 2πλοΓεμιστά Παπαδοπούλου και σε όλα αυτά που μας γεμίζουν!